![konu açıcı](/Static/forum/img/rozet/konu-acici.png)
![çok beğenilen](/Static/forum/img/rozet/cok-begenilen.png)
![müdavim](/Static/forum/img/rozet/mudavim.png)
![vefalı](/Static/forum/img/rozet/vefali.png)
Arkadaşlar merhaba Sony vx8 müzik setim var ancak bir tanıdığımdan aldığım tavsiyeye göre Yamaha hs8 alarak müzik dinleme keyfimi çok daha yukarılara taşıyabilirmişim sizin görüşleriniz nelerdir almayı düşünüyorum.
Bu konuda varsa bi tavsiyeniz bilmek isterim hani daha uygun bi hoparlör alınabilir mi gibisinden teşekkür ediyorum şimdiden.
Merhaba arkadaşlar yeni arabamı almış bulunmaktayım Clio 2017 bu aracı hazır yeni almışken güzel bir temizlik, pasta cila yaptırmak istiyorum. Ayrıca bi kaç tane tavanda 3-4 tane dolu göçüğü bulunmakta bu işlemler için tavsiye edeceğiniz bir yer var mı? İstanbul içinde ikamet ediyorum önerilerinizi bekliyorum hepinize teşekkürler. Ha bir de bakımı için nereyi tercih etmeliyim yetkili servis bakımlarının fiyatlarının pahalı olduğunu duydum şimdiden teşekkürler.
Bostancı Mahallesi Türknet Kalitesi
Arkadaşlar tnete geçmeyi düşünüyorum kadıköy bostancı mahallesi hizmet kalitesi ne durumda kablonet kullanıyorum memnunum ancak fiyatı çok arttı
xiaomi mi8 yerine telefon önerisi
evet arkadaşlar mi8 telefonumu 2 senedir kullanıyorum 4000tl ye kadar daha iyi önerebileceğiniz telefon var mı yoksa bi süre daha mi8 kullanmaya devam mı etmeliyim tavsiyeleriniz benim için önemli görüşlerinizi belirtirseniz sevinirim iyi günler.
|
uydunet cs go donma sorunu (lag değil)
|
|
xeon x5260 ssd problemi
|
seste bozulmalar
|
Fakir insanlar tanıyorum Uzun yollardan geçmeden Rahatlığı elde eden Daima gülmüşümdür onların Saçma hayallerine |
![]() |
![](https://forum.donanimhaber.com/icon/systems/20.png)
Son Giriş: 2 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.195
İkinci El Bölümü Mesajları: 4
Konularının görüntülenme sayısı: 22.096 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 133 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)