Philips 65PUS8808 mi TCL 65C745 mi
Arkadaşlar geçen hafta Philips 65PUS8808 aldım ama ekranın sağ tarafında dikey çizgiler var gözle görülür değil dikkatlı bakınca yada gri yüzeylerde çok belli şimdi servis gelecek ama iade mi yoksa değişimi isteyeceğim arada kaldım. iade edip c745 mi alsam diyorum.
kullanan varsa hangisini önerirsiniz?
Önce İban İsteyin İsim Soy isimde Mehmet Tanrısever ise Almayın arkadaşlar direk vaz geçin
8 gbyt ram anlaştırk parayı yolladım ama kargo ya vermedi şimdide telefınlarıma cevap vermiyor eski üyeyim diyerekten insanlardan para koparıyor formdan bu tarz insanların uzaklaştırılmasını istiyorum
profil linki : https://forum.donanimhaber.com/profil/222338
Mehmet Tanrısever
Aynı kayıttan olunca uyarı vermesi C#
Arkadaslarşlar biraz karmaşık bi datam var ama sorun şu mukerer kaydı engeleyen bi sorgu mevcut ama şimdi 2 textbox'i kontrol edip tabloda tam işleşme varsa bu bu numaralarla ilgili daha önce işlem yapılmış diye uyarı vermesini istiyorum münkünse de taplodan o kayıtları seçmesini
şöyle bi sorgu kodu yazdım ama işe yaramadı
public int APA(string APA)
{
int sonuc;
baglanti = new OleDbConnection("Provider=Microsoft.ACE.OLEDB.12.0;Data Source=Kml.accdb");
string sorgu = "Select COUNT(A) from KA where A ='" + A.Text + "Select COUNT(Pa) from KA where Pa ='" + Pa.Text+ "'";
komut = new OleDbCommand(sorgu, baglanti);
baglanti.Open();
sonuc = Convert.ToInt32(komut.ExecuteScalar());
baglanti.Close();
return sonuc;
string sorguda a ve pa dememe gerekiyor galiba or olmuyor yardimlarınız için şimdiden Teşekkürler.
Arkadaşalar dosyalarım bu şekle geldi hatta 4 gbyt belek te bu dosyalar 2 tb diye görünüyor baya uğraştım recorvery programları ile dahi düzeltmenin bi yolu var mı yardımlarınız için şimdiden teşekkürler bilgiler önemli yedeği yok imaj olarak aldım beleği ama
3500x mi - 3600x mi??
Render için CPu mu gpu mu? Bütçe 1000$
|
3 Pin fanları Pwp kontrol etmek mümkün mu?
|
Ekran kartı Soğutucu
|
Amazon GTX 1060 Almak
|
Siline Bilir.
|
|
Son Giriş: 22 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 300
İkinci El Bölümü Mesajları: 46
Konularının görüntülenme sayısı: 11.326 (Bu ay: 95)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 164 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware