Yavru kedilerde göz enfeksiyonu
merhaba, iki yavru sokak kedisi, anneleri ölmüş, şu an balkonumda bakıyorum. Sizce bu gözler iyileşir mi? Veteriner in yazdığı ilaçlar aşağıdaki gibi. Tedavi bugün başladı.
Merhaba, mpn numarasından bir samsung tablet bataryasının orjinal olup olmadığı anlaşılabilir mi?
(Açıklamada orjinal yazmasına rağmen) linkteki ürünün orjinal olup olmadığını sordum. Site tr ye gönderim yapıyor.
Mağazanın cevabı şu şekilde oldu.
Thank you for your message.
We have directly checked this for you and are glad to say that the Samsung Galaxy Tab Pro 12.2, Galaxy Note Pro 12.2 Battery T9500E 9500mAh is original of Samsung.
This can be seen by the MPN number T9500E that is listed, when it is not listed there it is not original but when it is it is an original product.
Merhaba arkadaşlar konu daha önce açıldıysa silinebilir özür diliyorum. 4k 60 fps ye kadar kaliteli çekim yapabillen telefon var. Amatör olarak gezdiğim yerlerde kullanmak istiyorum. Başlıktaki sorunun cevabını merak ediyorum deneyimli arkadaşlardan
48 inç TV için askı aparatı tavsiyesi
Merhaba, 48 inç tv içşn askı aparatı lazım linkteki iş görür mü sizce?
https://m.n11.com/48-inc-ekran-samsung-smart-tv-ledtv-aski-aparati-P393335020
Konu Tv genel bölümüne taşınabilir özür diliyorum yeri bura değilmiş...
|
3000 TL ye kadar Samsung Telefon
|
Bir usb aygıt kullanırken diğerlerinde güç kaybı
|
|
2080 kartlı min sistem?
|
|
Meslek: ...
İlgi Alanları: kitaplar, bilgisayar
Ne zaman lezzet alsam, Tükenince elem çekerim.Lezzetleri daim eyleyen Sensin. Ne zaman kavuşsam, Ardından ayrılığı beklerim. Kavuşmaları sahici eyleyen Sensin. Ne kadar çok sevdam varsa, O kadar çok veda beslerim. Kalbime ebedi sevdalar düşüren Sensin. Ömrüm kısa elim yetişmiyor, Kalbim kanmıyor, BAKİ olan ancak SENSİN. |
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.923
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 30.095 (Bu ay: 699)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 268 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar