Sony 55HX920 panel problemi
Selam, Sony 55HX920 Full Array Televizyonum var ve dün aksam ekrana çok hızlı biçimde metal parça çarptı ve fotoğraflardaki gibi bir arıza meydana geldi. Pahalı da olsa bunun tamiri mümkün mü arkadaşlar ?
Oda termostatı ile su sıcaklığını ayarlamak
Arkadaslar,
bende Siemens REV24 kablosuz oda termostatı var3 senedir sorunsuz kullanıyorum.
Sormak istediğim bu termostat ile kombideki su sıcaklığına müdahale edebilir miyim ?
Böyle bir bağlantı var mıdır ?
Denon AVR-X4100W Kule hoparlör tavsiye
Merhaba Arkadaşlar,
Evimde SVS Prime Center, SVS Prime Satellite, SVS PB-1000 Subwoofer ve Denon AVR-X4100W var.
Daha önce bunlara Magnat Supreme 2002 takılıydı, çokta memnundum sonra onları arkadaşıma sattım şimdi pişmanım :)
Bu Amfiye takacağım kule önerilerine ihtiyacım var.
Aradığım Orta ses kalitesi. SVS PB 1000 zaten fazlası ile ciğerleri sallıyor bas konusunda.
Bu yüzden orta ses kalitesi (Mid Range) iyi olan kule hoparlör tavsiye verebilir misiniz!
Zidoo vs Nvidia Shield TV
Herkese Merhaba,
Apple TV 4K sahibiyim filmleri infuse ile izliyorum çokta memnunum ancak bu DTS MA, Yada DTS TrueHD gibi sesleri passthrough'a izin vermiyor.
Bu yüzden Zidoo yada Nvidia Shield TV alacağım sadece Hardiskimdeki filmleri izlemek için.
Sormak istediğim bu iki cihaz arasında ses ve görüntü kalitesi üstünlüğü hangisindedir yani bariz fark varmıdır bu konuda tecrübesi olan var mı ?
BMW F30 3.20D Turbo Islık sesi
BMW F30 Lastik hasarı sensör
izmir'de Pelet Temini
|
Sadece soğutma için Klima tavsiyesi
|
Satellite Speakers vs Sound Bar
|
Zidoo Z9S vs Egreat A8
|
LCD: Sony 55HX920 | DENON X4100 | Magnat 2002 Kule | SVS PB-1000 Subwoofer | Apple TV 4K - Media player | Logitech Harmony | Playstation 4 MacBook Pro 2018 | iMac 27" i7 | Apple AirPort Time Capsule | DS916 - Synology DiskStation | Sony A7 | Sony SEL 55mm f/1.8 ZA Carl Zeiss |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 204
İkinci El Bölümü Mesajları: 11
Konularının görüntülenme sayısı: 6.516 (Bu ay: 104)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 13 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Ev Elektroniği ve Elektrikli Ev Aletleri