GIBIR.NET aktivasyon
Merhaba , bugün türk telekom ekipleri geldi , 50mb vdsl2 için kurulumu yaptılar.
Modeme kadar dsl hattı geliyor ama internet ışığı yanıp sönüyor.
Modem de Vodafone H300s. Arayüzüne girdiğimde vdsl2 için hem wan hemde xdsl kısmında aktif olduğu gözüküyor. VDSL2 şifresini tekrar girdim restart attım vdsl2 bağlı gözükmesine rağmen modemdeki internet ışığı hala yanıp sönüyor ve internet yok. Tekrar arayıp aktivasyon mu yaptırmam lazım?
Yoga Slim 7-14ITL05 için tr ve en keyboard sticker
Selam Arkadaşlar,
Amazon.de üzerinden Yoga Slim 7-14ITL05 intel i7-1165G7 laptop aldım. Fiyatı türkiye göre çok uyguna geldi.
Türkiye'de zaten 10. nesil işlemcili modeli var sadece onunda fiyatı çok uçuk.
Cihaz'dan çok memnunum ama, klavye alman layoutla geldi, ben ingilizce gelicek diye tahmin ediyordum açıklamaya da bakmamışım. Çok büyük farkı yok, çok da sorun değil gerçi ama İngilizce veya Türkçe layout için sticker var mıdır bu cihaz için? Bir de tuşların altında baya boşluk var. Muhtemelen yakın zamanda toz kir vs dolacak, bunun için ne yapıyoruz?
huwei 253s için Dect Telefon önerisi
|
Netflix FHD+ Cihaz listesi
|
Superonline Ses hizmeti(sabit telefon) Soru
|
Eski sayfa görünümüne dönme
|
|
4210A - 8gb ram- 1tb - 940m - Öneri?
|
htc one m7 sürekli reset atıyor
|
A RH(-) Negatif Kan aranıyor!!!
Meslek: Muhasebe
From Bulgaria Windows 7 Ultimate--50ytl RealGangsta---kingston ddr ram sat�ld� cihancndn-----30 GB ZUNE [HALO Edition] al�nd� Odhismharr----80gb Zune II sat�ld� Madozan---forza2,r6l as vegas 2 sat�ld�(vt3 yolda:) Tavsiye etmediklerim: exurtcies----Kesinlikle urunu gormeden alışveriş yapmayın Rock Müzik Windows 7 Ultimate--60ytlPm Amd phenom II x2 550 b.e. @3.5.mushkin redline 2x2 ddr2-1000Mhz 5-5-5-15,His icooler V turbo edition 5850,MSI k780g,thermaltake tr-2 470w,CoolerMaster Centrion 5bb Rock Müzik Windows 7 Ultimate--50tl Rock Müzik |
Son Giriş: 1 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 6 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.862
İkinci El Bölümü Mesajları: 639
Konularının görüntülenme sayısı: 32.014 (Bu ay: 360)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 3.726 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic