Yurtdışı İphone 16 pro alınır mı?
Önümüzdeki ay yurt dışında 16 pro almayı düşünüyorum . Kayıt ücreti falan 70 bin e mal oluyor . Acaba bu fiyata yurt içi S24 ultra mı alsam diye kafam karışıyor. Hangisi mantıklı sizce.
Hangi sitelerde zaman geçiriyorsunuz?
Sıkılmış bıkmışlığın ve ülkenin içinde bulunduğu durumdan dolayı ne gezme tozma nede sosyal hayat kaldı . Ee mecburen internette vakit geçiriyorum ama belli başlı siteleri gezmekten sıkıldım . Lütfen Twitter YouTube Facebook mynet , ensonhaber gibi bilindik siteler haricinde güzel vakit geçirebileceğim site önerilerinizi yazar mısınız?
DH siteye girer girmez açılan video
Siteye girer girmez otomatik olarak açılan şu video ekranını kapatmanın bir yolu yok mu ? Yemin ediyorum siteye girmekten soğudum ya. Bir yer tıklamaya gör hemen açılıyor .Reklam engelleyici de fayda etmiyor. Yok mu bunun çözümü
Bu zamanda Gelir nasıl arttırılabilir?
Merhaba herkese.
Çoğu kişi kripto para yatırımı tavsiye ediyor ama ona da kafa lazım ve zaman ayırlmak gerekiyor.
Bunun dışında gelirimi nasıl arttırabilirim,neler tavsiye edebilirsiniz?
Samsung Yazı tipi değiştirme(denendi çalışıyor)
Bildiğiniz üzere samsung telefonlarda yazı tipi değiştirmek zor iş.Üstelik ücret ödeyerek satın almanız gerekiyor.Şimdi anlatacağım yöntem kendim denedim ve Samsung A50 cihazımda çalışıyor.
Buradaki linkten dosyayı indirip içindeki klasörden mono adlı uygulamayı telefonunuza kuruyoruz.
https://forum.xda-developers.com/t/fonts-for-galaxy-s20-ultra-no-root-needed.4093615//
Kurduktan sonra telefonun hafızasına "monofonts" adında bir klasör oluşturuyoruz.oluşturduğumuz monofonts klasörüne apkları taşıyın.taşıdıktan sonra mono uygulamasını açın .oradan apk dosyalarını göreceksiniz.orada yüklemek istediğiniz yazı tipini seçip yükleyin .sonra Ayarlar dan ekran sekmesine tıklayıp yazı tipine tıklayınca kurduğunuz yazı tipinin olduğunu göreceksiniz.yazı tipini seçip güle güle kullanın.Ben Helveticayı kullanıyorum.Tavsiye ederim.
Siz hangisini tercih edersiniz?
Davranış, yürüyüş, hareket düzeltilebilir mi?
|
Bu nasıl yapılır?
|
imkanınız olsa hangi markayı tercih edersiniz?
|
Takaslık note 3 e karşılık ne alabilirim
|
Meslek: Donanımhaber
GÜLEREK KAYBETTİKLERİNİ AĞLAYARAK KAZANAMAZSIN |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.376
İkinci El Bölümü Mesajları: 143
Konularının görüntülenme sayısı: 24.686 (Bu ay: 549)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 560 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar