@Fiyatlandırma Akademisi
çok beğenilen
En az 250 Beğeni Aldı
çavuş
"çavuş": Geleneksel rütbe sistemi koşulları geçerlidir.
Diğer rütbeleri gör

Çavuş
11 Eylül 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
2 üye
Görüntülenme
Toplam: 58 (Bu ay: 0)
Fırsat Ekle
Hakkında
Meslek: Fiyatlandırma Danışmanı
İlgi Alanları: Ekonomi, Finans, Girişimcilik
Forum İmzası:
Hakkımda:
Ülkemizin Potansiyelini Fiyatlandırma Stratejileriyle Buluşturuyoruz!

Gelin, potansiyeli gerçeğe dönüştürelim. Ülkemizdeki pek çok firma büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen bu potansiyeli uluslararası arenada yeterince değerlendiremiyor. İşte tam da bu nedenle, Fiyatlandırma Akademisi olarak ortaya çıktık. Amacımız, firmalarımıza doğru ve güvenilir bir kaynak sunarak, potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak.

Türkiye'nin potansiyelini keşfetmeye yönelik adım atarken en büyük zorluklardan biri de dil ve anlatım eksikliği. Biz, bu açığı kapatmak için harekete geçtik. Fiyatlandırma Akademisi olarak, kapsamlı eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Udemy üzerinden sunduğumuz profesyonel eğitimlerle, teorik bilgiyi sadece aktarmakla kalmıyor, aynı zamanda pratik uygulamalarla destekliyoruz.

Sosyal medya platformları, özellikle YouTube, üzerinden düzenli içeriklerle sizleri alanınızda bir adım öne çıkaracak stratejilerle buluşturuyoruz. Amacımız, Türkiye'nin sadece ucuz iş gücü değil, aynı zamanda sınırlı kaynak ve zamanını en etkili şekilde nasıl değerlendirebileceğini öğretmek ve uygulatmaktır.

Fiyatlandırma Akademisi olarak, mezun vermek yerine her daim büyümeye ve gelişmeye odaklanıyoruz. Sizlerle birlikte her gün daha da ileriye gidiyor, hem ülkemize hem de dünyaya katma değeri yüksek ürünler ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz.

Potansiyeli gerçeğe dönüştürme hedefimizde siz de bizimle bir adım atın. Sizi Fiyatlandırma Akademisi ailesine bekliyoruz!
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
Asus N551JW
Otomobil
Renault
Mobil cihaz
xiaomi
Operatör
Vodafone RED
ISS
TurkNet
Oyun Platformu
PC
Takım
Beşiktaş
World of Warcraft
SmsK
Steam
10senam3
Basketbol
Beşiktaş
Formula 1
Renault Sport
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 5.008 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 277 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.