Arkadaşlar merhaba,
Başlıkta da belirttiğim gibi kanalımızda yayınlanan bir videonun tanıtımını yapacağız. Umarım doğru insanlara ulaşır.
Temel kurgu şöyle işliyor; bir yazılımcı kişinin bir firmada maaşlı çalışması ile iş verenine yarattığı toplam maliyeti şahıs firması kurup, fatura üzerinden direkt alırsa kazançlı çıkar mı? Bu sorunun cevabını arıyoruz.
Bu cevabı ararken güncel 2024 ekonomik verilerini kullandık (kdv, gelir vergisi vs.). Takıldığınız bir sorun olursa buradan yazabilirsiniz. Talep edenlere videoda kullandığımız excel dosyasını da paylaşabiliriz.
Hatırlatma! Videomuzu beğenirseniz abone olmayı unutmayın 😊
Arkadaşlar merhaba,
Fiyatlandırma Akademisi olarak youtube üzerinde, eşsiz bir excel eğitim serisi paylaştık. Sizler de aşağıdaki linkten eğitimlerimize ulaşabilirsiniz.
Ayrıca excel ile ilgili sorularınız olursa buradan size yardımcı olmak isterim.
Açamayanlar için direkt kanalın linkini yapıştırıyorum.
Arkadaşlar merhaba,
Yıllardır otomotiv sektöründe kazandığım deneyimler ve yerli/yabancı literatürle de geliştirdiğimiz bilgilerle birlikte kendi oluşumum olan Fiyatlandırma Akademisi'ni 2023 yılında hayata geçirdim.
Nedir Fiyatlandırma Akademisi?
Ülkemizde çalışan firmalara, kuruluşlara, girişimcilere ya da girişimci adaylarına, üst-orta düzey yöneticiler ya da finans ile meşgul bireylere sahip oldukları kısıtlı zaman ve nakitle maksimum kazanç nasıl sağlanır, bunu öğretiyor. Bu öğretim için odaklandığımız iki ana konu var; maliyet analizi ve fiyatlandırma.
Maliyet analizi özünde rakamlarla ilgili bir konu gibi görünse de bundan daha fazlası olduğu bir gerçektir. Bu disiplinin farkına varmış, sistemine adapte etmiş firma, kuruluş ve kişiler daha fazla getiri elde ediyorlar ve daha da fazlasını elde edecekler.
Neden?
Bunun cevabını vermeden ben size bir soru sorayım; sizin 10 lira teklif ettiğiniz ürüne müşteriniz en son 8,5 lira olur derse o işe girmek sizin için ne kadar doğru bir karar olur? Maliyetini biliyor musun? Nakit akışını simüle edebiliyor musun? Yani bu iş düşündüğün kadar karlı olacak mı?
İşte FA olarak biz size bu soruların cevabını net bir şekilde bulmanızı sağlıyoruz. Bu konuda ücretli/ücretsiz eğitimlerimizle birlikte atölye çalışmaları ve danışmanlık destekleri de veriyoruz.
Bu süreçte en çok ihtiyaç duyacağınız excel programı için de eşsiz ve ücretsiz eğitimlerimizi youtube üzerinden paylaşıyoruz.
İnternet sitemiz: www.fiyatlandirmaakademisi.com
Youtube kanalımız:
Udemy üzerinde yer alan eşsiz eğitimimiz, Stratejik Fiyatlandırma
https://www.udemy.com/course/stratejikfiyatlandirma/
Meslek: Fiyatlandırma Danışmanı
İlgi Alanları: Ekonomi, Finans, Girişimcilik
Fiyatlandırma Akademisi Fiyatlandırma Akademisi Youtube Kanalı |
Ülkemizin Potansiyelini Fiyatlandırma Stratejileriyle Buluşturuyoruz! Gelin, potansiyeli gerçeğe dönüştürelim. Ülkemizdeki pek çok firma büyük bir potansiyele sahip olmasına rağmen bu potansiyeli uluslararası arenada yeterince değerlendiremiyor. İşte tam da bu nedenle, Fiyatlandırma Akademisi olarak ortaya çıktık. Amacımız, firmalarımıza doğru ve güvenilir bir kaynak sunarak, potansiyellerini en üst düzeye çıkarmalarına yardımcı olmak. Türkiye'nin potansiyelini keşfetmeye yönelik adım atarken en büyük zorluklardan biri de dil ve anlatım eksikliği. Biz, bu açığı kapatmak için harekete geçtik. Fiyatlandırma Akademisi olarak, kapsamlı eğitim ve danışmanlık hizmetleri sunuyoruz. Udemy üzerinden sunduğumuz profesyonel eğitimlerle, teorik bilgiyi sadece aktarmakla kalmıyor, aynı zamanda pratik uygulamalarla destekliyoruz. Sosyal medya platformları, özellikle YouTube, üzerinden düzenli içeriklerle sizleri alanınızda bir adım öne çıkaracak stratejilerle buluşturuyoruz. Amacımız, Türkiye'nin sadece ucuz iş gücü değil, aynı zamanda sınırlı kaynak ve zamanını en etkili şekilde nasıl değerlendirebileceğini öğretmek ve uygulatmaktır. Fiyatlandırma Akademisi olarak, mezun vermek yerine her daim büyümeye ve gelişmeye odaklanıyoruz. Sizlerle birlikte her gün daha da ileriye gidiyor, hem ülkemize hem de dünyaya katma değeri yüksek ürünler ve hizmetler sunmaya devam ediyoruz. Potansiyeli gerçeğe dönüştürme hedefimizde siz de bizimle bir adım atın. Sizi Fiyatlandırma Akademisi ailesine bekliyoruz! |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 20
Konularının görüntülenme sayısı: 5.008 (Bu ay: 36)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 277 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic