Led şerit için adaptör önerisi ve metal kasa için sorular
Merhaba arkadaşlar, led kontrolcüsü içeren bir hobi projem var. Bir kaç sorum olacak.
1- 5v 10a güç kaynağı kapalı adaptör bulamadım. Aliexpress üzerinde var, Türkiye'de bunlardan bulabilir miyiz?
2- Metal kasa adaptör alacağım diyelim, S-Link mi daha iyidir yoksa Mervesan mı? Bu adaptörler standart mı olur yoksa, şu marka alın daha iyidir dediğiniz var mı?
3- Metal kasalarda bağlantı tarafındaki çekincem az da olsa metal açıklıkların olması. Evde 2 tane çocuk var, ne olur ne olmaz, ne yapacaklarını kestiremiyorum, bunları uygun şekilde kapama yöntemi var mıdır? Komple projemle birlikte kutuya koysam, dişi/erkek güç kablosuyla direkt kutudan girip çıksa problem olur mu?
Merhaba Arkadaşlar,
BİM'de 350 TL'ye Steelseries arctis 1'i kaçıran arkadaşlar üzülmesin. Daha iyisi biraz daha fazla fiyata, letgodan BİM'den alınmış arctis 1'e 450 TL vermektense bunu almak daha mantıklı geldi bana. 7.1 yazmasına pek aldanmayın, yazılımla yapılan bir şey.
https://www.amazon.com.tr/gp/product/B08DCKP6D4

akakce.com fiyat analizi:

Düzenleme: Stok bitti arkadaşlar, Stinger Core olan versiyon stokta var ama Stinger S kadar iyi değil. Sıcak mıdır emin olamadığım için koymuyorum linki.
Media Player tavsiyesi (izlenme durumu senkron)
Merhaba arkadaşlar,
Evimde öyle bir sistem kurmak istiyorum ki, gerektiği zaman android telefonumdan, gerektiği zaman televizyondan, gerektiği zaman bilgisayarımdan erişeyim ve filme, diziye kaldığı yerden devam edeyim. Alt yazı desteği mutlaka olmalı. Sizce nasıl bir sistem kurmalıyım, veya nasıl bir media player almalıyım? Televizyonum toshiba, smartı faydasız, muhtemelen bir box almam gerekecek.
Teşekkürler.
Hangi Kombi?
|
Konvektör ısıtıcı tavsiyesi
|
Soğutucu Tavsiye
|
Anakart Tavsiyesi Lazım 1150
|
Bugün dedim ki herkes kazansın
|
|
Araba Fiyatları
|
Son Giriş: 3 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 3 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 684
İkinci El Bölümü Mesajları: 21
Konularının görüntülenme sayısı: 7.524 (Bu ay: 321)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 382 (Bu hafta: 2)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar