Selamlar,
İstanbul'da büyük ölçekte (1000+ çalışan), medya/tv sektöründe kurumsal bir şirkette teknik bölümde çalışıyorum. Bu sene departman olarak yeni yapılanma sürecindeyiz, işler büyüyor.
Müdürümüz, yeni oluşturacağı ekip lideri pozisyonundaki kişilerden rapor almak istiyor, beni de bir ekip lideri olarak görevlendiriyor.
Senior seviyedeyim, yanıma bir de yetiştirmek üzere birini almaya karar verdik. Junior seviyede çevremde yeni mezun hevesli birisini bulamadım. Linkedin, kariyer vb siteler üzerinden binlerce başvurudan şirketin insan kaynakları vasıtasıyla birini bulmak hiç cazip gelmiyor.
Ben tv otomasyon sistemleri (playout, video router, video mixer, kj vb), sistem mimarisi, otomasyon iş akışları tasarlama/oluşturma gibi alanlarda uzmanım ancak yazılım tarafım çok çok temel seviyede. C#, vbs, batch scriptlerle çok basit masaüstü uygulamalar-scriptler yapabiliyorum ama bunun eksikliğini yaşıyorum. Yukarıda bahsettiğim sistemlerin sdk'ları api'leri oluyor. Bunlardan c# veya hangi dili kullanıyorsanız masaüstü uygulamalarla bize katkı sağlayabilecek, -örneğin şu anda devamlı yenilenen bir döngüde xml to xml parser yapmaya çalışıyorum- medya/tv sektöründe esasen bana kendi işlerimde destek olabilecek, yetiştirebileceğim junior bir arkadaş arıyorum.
Maaşı 3500’den az olmayacaktır.
Şirket İstanbul avrupa yakasında, Şişli - Beşiktaş civarlarında. Şirketin servisi var.
Kesinlikle köle aramıyorum. Tam zamanlı bir iş ancak sektör gereği 24 saat işleyen bir sistem var, operatörlerin sorun yaşaması durumunda akşam gece telefon, uzaktan bağlanma gibi şeyler olabiliyor.
Şirket ne yazık ki sadece 4 yıllık üniversite mezunlarını kabul ediyor, açık öğretim olmuyor. Bölümün bir önemi yok, benim de mezun olduğum bölüm çok farklı. Askerlik de aradan çıkmış olmalı..
İşe başlangıç zamanı uzun sürebilir, 15 temmuz sonrası şirketin yaptığı güvenlik soruşturma işleri süreci uzatıyor. Kurumsal şirkette de işe alım süreci pazartesi gel başla şeklinde olmuyor.
Problem çözmeyi, IT işleriyle uğraşmayı seven, uzun yıllar bizimle (benim şirketteki 7. senem) çalışabilecek bir arkadaşımız varsa mailiyle birlikte özel mesaj atarsa dönüş yapacağım.
Apple Tv3'ü Plex Media Server ile Kullanma
|
Windows'taki Gibi Pencere Ayarlama Programları: Cinch ve SizeUp
|
Time Capsule + External HDD + Apple Tv3 | Media Server
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 244
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 5.079 (Bu ay: 68)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 21 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Notebook - Ultrabook