Merhaba
Anakartım bozuldu, yeni anakart alacağım. Ancak diğer parçalara uyumlu anakartı nasıl anlayabileceğimi bilmiyorum.
Eski anakart, ram, işlemci ve ekran kartı özellikleri aşağıda ki resimlerde var.
Sizce bu parçalara uyumlu anakart aramak mantıklı mı, yoksa direkt yeni bir sistem mi toplamalıyım.
Eğer bu parçalara uyumlu anakart bulabilirsin ve işini görür derseniz, nasıl anlayabileceğimi de söyler misiniz ?
İmmobilizer sorunu hakkında
İşlemci fanının anakarta monte edildiği aparat
Merhaba arkadaşlar, işlemci fanının anakarta monte ettiğim aparatın bir dişi kırıldı. Ekteki resimlerde sağlam ve kırık olanları gösterdiğim iki resim var. Bu aparatı nereden bulabilirim, internette hangi isimle arayıp satın alabilirim.
Telekom alt yapı değişikliği
Herkese merhaba, Türk telekom apartmanda alt yapı değiştireceğiz diyerek evlere kadar resimde görünen sarı kablodan döşemiş. Isteyen yenisini isteyen eski İnterneti kullansın denmiş, apartman yöneticisinin dediği bu. Kabloyu öyle bırakmış, ne yapacağım bilmiyorum. Kablonun içinde bir tane tel var. Hiç bir açıklama yapmamıslar ya da yönetici tam aktaramadi bilmiyorum.
Resimdeki kablonun ne olduğunu, modeme nasıl bağlayacağımı bilen var mı?.
Çocuk Arabası hakkında (6V7Ah / 20HR batarya)
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 14
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.064 (Bu ay: 70)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware