JBL Wave 300 Sağ Kulaklık Problemi
Arkadaşlar merhaba, başlıkta belirttiğim kulaklığı kullanıyorum ve son derece memnunum.
Fakat Son 1 aydır kullandığım tablet ve telefona sağ kulaklık bir türlü bağlanmıyor.
Başka cihazlarda deniyorum (her türlü android cihaz ve iphone) anında sorunsuz bağlanıyorken kendi cihazlarıma sağ kulaklığı bağlayamıyorum.
Üstelik sol kulaklık bağlandıktan sonra sağ kulaklığı bağlamaya çalışırsam sol kulaklığın bağlantısını etkiliyor sesler kesik kesik geliyor.
Aklınıza gelen her yolu denedim reset, eşleştirmeyi sil/ kaldır. Yeniden bağla unut vb. her yolu denedim. İnternette bir çözüm bulamadım son çare buraya yazdım.
Telefonum: Samsung A73
Tabletim: Huawei T10 S
Arkadaşlar selamlar, başlıkta da belirttiğim gibi Windows 10'da Windows 7'deki gibi sol altta fotoğraf ve video ön izlemesi yapmak istiyorum. Ön izleme bölümünü açınca sağda büyükçe çıkıyor. Windows 7'deki gibi nasıl yapabilirim?
Android'de farklı versiyonda aynı uygulamayı yüklemek
Web Tarayıcıda Yazıyı Kopyalayıp Telefona Gönderme
Arkadaşlar işim gereği metinlerle çok uğraşıyorum. Düzenlemelerimi genelde telefon ve tabletten yaptığım için bu başlığa ihtiyaç duydum.
Aradığım şey, web tarayıcısında seçtiğim metni kopyalayıp, sağ tık eklentisi gibi bir yazılım ile veya başka bir yolla telefonuma tabletime direkt göndermek.
Chrome'da google keep ile bunu nispeten yaptım ama biraz uğraştırıcı. Vakit alıyor.
Yine Chrome'da linklere sağ tıklayarak direkt cihaza yollayabiliyorum ama metinlerde çıkmıyor o eklenti.
Ekran görüntüsünde de paylaştım istediğim yazılımı.
Sağ Tık Eklentisi İle Küçük Harfleri Büyük Yapma?
Arkadaşlar yazı işleri ile çok yoğun iç içeyim.
Windows sağ tık menüsünde Word'deki gibi metni seçip harfleri küçük büyük/büyük küçük direkt değiştirebileceğim bir sağ tık eklentisi arıyorum.
Her seferinde word'e gir metni yapıştır, değiştir çok vakit kaybı oluyor.
Pratik bir program da olur.
Böyle bir şey var mı? Nette aradım ama bulamadım.
Parmak hareketleri ile ekran kontrol uygulaması arıyorum
|
Arkadaşlar bir şarkı var bulamıyorum
İDM youtube'dan videoları mp3 olarak indiriyor??
|
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.661
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 13.007 (Bu ay: 303)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar