HP Workstation için ekran kartı önerisi
Merhabalar,
HP Z230 Workstation kullanıyorum. Yaklaşık 9 yıl önce almıştım bilgisayarı. İçinde Nvidia K600 Quadro 1 GB (DDR3) kart var. Ekran kartını 4 GB yapmak istiyorum.
Bilgisayarın işlemcisi Intel(R) Xeon(R) CPU E3-1240 v3 @ 3.40GHz .
Kartı alıp kendim takmayı düşünüyorum ancak hangi kart uygun olur emin olamıyorum. Örneğin Asus Nvidia GeForce GTX 1050 Ti Cerberus darboğaz olmadan çalışır mı, bunu nasıl anlarım?
Yardımcı olabilecek varsa çok memnun olurum.
USB Yazıcı desteği
Merhaba,
Yazıcım çalışmıyor ancak bunun Windowstan olduğunu keşfettim. Aşağıdaki soruna sahibim, usb yazıcı desteğinı kaldırdım, sürücüyü güncelle dedim değişen bir şey yok.
Bu konuda fikri olan var mı?
HP Laserjet 2014 Sorunu
Merhaba,
HP Laserjet 2014 yazıcı windows 10 bilgisayarıma kurmak istedim. Kabloyu usb ile bağlayınca aygıt takıldığına dair ses geliyor ancak bilgisayar hiç bir şekilde yazıcıyı görmüyor. 3 tane kablo değiştirdim olmadı. Başka bir bilgisayarda aynı kabloyla denedim, sıkıntı çıkmadı.
Ne yaptıysam düzeltemiyorum, önerisi olan var mı?
Köprü eklenmiş bir excel sayfasını kopyalama
Merhaba,
Benim sorunum şu; bir sayfada belli hücrelere köprüler var. Örneğin D35 hücresine köprü yerleştirdim ki tıklayınca A1 hücresine gitsin. Bu köprü aynı sayfadaki farklı bir hücreye bağlantı ekliyor.
Sayfayı kopyalamak istediğim zaman kopyalanan sayfadaki köprü ilk sayfadaki A1 hücresine yönlendiriyor. Ancak ben her kopyaladığım sayfadaki A1 e yönlendirsin istiyorum.
Geçen yıl oluşturduğum excel dosyasında sayfayı kopyalasam da bu söylediğim oluyordu. Ancak yeni oluşturduğum dosyada bir türlü olmuyor.
Yardımcı olabiliecek var mı?
Yüklü olan diğer Windows ile yeniden başlatma programı
|
UFO ATEAC-01 İyonizerli vantilatör bağlantı sorunu
My Traffic 2013 - FSX
|
gaz kelebeği değişmeli mi?
|
Bilgisayarım açılmıyor
|
explorer 9 geçmişi kendisi siliyor??
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 116
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 5.194 (Bu ay: 66)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar