Merhabalar. Bende Fiat 500x marka araç mevcut. Araç sabah 15 km, akşam 18 km yol gidiyor. ancak bu mesafeyi trafiğin yoğunluğuna göre ortalama sabah ve akşam toplam 2 satte kad ediyor. tahmin ettiğiniz üzere çok fazla dur kalk yapıyoruz ve bu nedenle araçta baskı balata değişti. durk kalkın en büyük sıkıntısı şanzımanın ısınması. baskı balata değişdikten sonra uzun süreli durmalarda boşa alma, istop ederken n ye aldıktan sonra el frenini çekme ve p ye alıp istopa özellikle dikkat ediyoruz. ancak değişeli bir yıl oldu yine ufak tefek sorunlar olmaya başladı. burada benim gibi aracı ile sürekli dur kalk yola gidip gelen otomatik kullananlardan yorum bekliyorum. ancak haftada bir dur kalk yola gidip gelenlerden değil benim gibi günlük 2 saatini 30 km de harcayan birilerini arıyorum. Ben ufuk bir araştırma yaptım, cvt şanzımanlı araç almayı öneriyorlar ancak biz yüksek araca alıştık bu markaların bize uygun olanları sedan. sadece corolla cross u belki zor çıkartırım fiyatını bize göre makul gibi. ben bu aracı aldığımda yalan yok bir 10 yıl binmek düşüncesiyle almıştım ancak soğudum araçtan. o nedenle nokta atışı bir araç alıp yıllarca binmek istiyorum. herkese şimdiden teşekkürler.
i5 7500 için ekran kartı
Merhaba. 15 7500 işlemcisi olan bir pc var. 8 gb ram ve 120 gb ssd + 1tb hdd olan pc var, ekran kartı yok. pc iş için kullanılmış ancak bir yıl kadar bizde kalacak. pc de ekran kartı yok hiç takılmamış. amacım birkaç yükseltme ile starfield gibi yeni çıkan oyunlar ile bir kaç tane online oyun oynamak. 1070 veya 1070 ti takınca online oyunları oynarım sıkıntı çıkarmaz diye düşünüyorum ancak yeni nesil oyunlarda ne yaparım bilemiyorum. bunun yerine rtx 2060 veya başkaca rx 6600 taksam darboğaz yermiyim. işlemciyi kesinlikle değiştiremem ancak belki bir 8gb ram daha ekleyebilirm o kadar. buna göre yorumlarınızı yaparsanız sevinirim. yardımlarınızı bekliyorum.
Dualsense Mavi ışık yanmaması hatası
Merhabalar. bu hatayı alan veya çözümünü bilen varsa yardımcı olursanız sevinirim.
geçenlerde remoteplay özelliğini denemek için ps5 kolunu pc ye kablo ile bağladım. kol sorunsuz bir şekilde çalışıyordu. daha sonra internet kopmaları nedeniyle remoteplayden vazgeçtim. diğer kolla ps5 i kullanmaya devam ettik ta ki şarjı bitip pcye bağladığım kola ihtiyaç duyana kadar. kolu pc den söktüm. ps 5 te tekraren kullanmak istediğimde ne yaptıysam görmedi. mavi ışık bir türlü gelmiyor. reset yaptım işe yaramadı. hatta reset yaparken ps5 kapatılsın pc de kapatılsın dediler dedikleri gibi yaptım nafile. ps tuşu hiç çalışmıyor gibi. yani öyle bir tuş yokmuş gibi cevap vermiyor. kablo kablo ile pc veya ps5 e bağlayınca anlık sarı ışık yanıp sönüyor. garip tarafı pc ye bağlayınca çalışıyor. yani remoteplay ile ps5 e bağlanınca sağa sola hareket ediyor ancak bu seferde x, kare veya O gibi tuşlar çalışmıyor. menüde sağa sola harekete izin veriyor sadece.
Hangi Dil
|
|
İlave Yatak Ücreti
|
Windows 10 da virtual box
|
dreambox/atlanta/vu+/clarke tech/xtrend
|
|
Dishonored Elixir Still
|
Son Giriş: 7 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 378
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 12.403 (Bu ay: 274)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 260 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun