2-3 yıl götürebilecek sistem
Arkadaslar yıllardır kasa toplamadıgım için ve 6-7 senedir de konsolda oyun oynadıgım için donanım konularında epey geri kalmışım. hangi sistem iyidir hangi sistem kötüdür idrak edemiyorum. amd sistemler daha uygun gibi duruyor mesela ama ona da cok ısınır fan alman diye çıkıyor. eskiden alır toplardık bi sorun olmazdı :)
soruma gelince ara ara strateji oyunu oynayacağım (hali hazırda xboxım mevcut) bir bilgisayar almak istiyorum. çok çok iyi ekran kartı olmasına gerek yok ama 2-3 yıl idare edecek sonrasında da ekran kartını değiştirerek upgrade edebileceğim bir sistem arıyorum. bu amaçla işlemci ve anakartı biraz iyi tutup ekran kartından mı kıssam bilemedim. fp ürünü olarak rx6600 ekran kartını düşünüyorum ama yarın bir nü onu çıkartıp mesela üstüne 3*70 takılabiliyor mu emin değilim :)
bir de kasayla gelen parçaları toplamak zor olacağı için hazır sistemlere yönelmek istiyorum incehesap sinerji gibi sitelerden. dolayısıyla böyle yerlerden bana uygun fiyat aralıgında sistem tavsiye eder misiniz.
bu arada bütçem 12-14 arası diyorum ama eğer derseniz ki 2k daha verirsen kafan rahat 2 yıl daha üstüne koyarsın onu da değerlendirirm.
Ps5 120 fps sorunu
Arkadaşlar asus tuf 27aq 165 hz'lık monitöre sahibim ancak ne yaptıysam ps5'den 120 fps alamadım. sanıyorum bir çok monitörde bu problem mevcutmuş. Bazı videolarda edid emulator ile sorunun çözülebildiğini söylemişler ama türkiyede bulmak da sıkıntı ya da başarılı olur mu bilemedim. Tavsiye ettiğiniz çözüm önerileri var mı bu konuda?
Asus TUF vg27aq Hakkında
Arkadaslar Asus TUF vg27aq monitör aldım ve PS5 için kullanıyorum. Ancak ps5'e bağlıyken renk ayarları vs yapamıyorum, menüde o bölüm gözükmüyor. Buna erişmenin bir yolu yok mu ?
Bir de sanırım bu monitorde hz değişimi ypamıyorz ayarlardan? örneğin hızlı, en hızlı vs gibi modları yok mu? bilenler varsa yardım ederse sevinirim.
Asus TUF vg27aq ile gigabyte m27q arasında sizce hangisi
Arkadaslar ps5 için iki monitör arasında kaldım görüşlerinize ihtiyacım var.
birincisi Asus TUF vg27aq
https://www.vatanbilgisayar.com/asus-27-vg27aq-1ms-165hz-wqhd-ips-g-sync-hdmi-dp-gaming-monitor.html
diğeri ise gigabyte m27q
https://www.itopya.com/gigabyte-27-m27q-170hz-1ms-2xhdmi-dp-qhd-freesync-premium-gaming-monitor///
Asusun tasarımı daha iyi gibi duruyor, dönme özelliği gigabyte da yok sanırım. Ama özelliklerinden cok anlamam sanki kafa kafaya gibi. biri vatanda biri itopyada o da kafamı karıstırıyor. ne dersiniz ?
Samsung monitör yeşil gölge sorunu
|
Ps4 Pro için 1 ms 27 inç monitör önerisi
|
Fotoğraf renkleriyle oynama
Ps4 kulaklık uyumu
|
Ankara kaportacı önerisi
|
Ankara göçük tamiri önerisi
|
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: geçen ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.012
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 17.171 (Bu ay: 194)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 930 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Web Tasarım - Programlama