acer aspire a515-51g-388j intel core i3 6006u ssd ve ram tavsiyesi
Arkadaşlar acer aspire a515-51g-388j intel core i3 6006u bilgisayara ssd ve 4 gb ram almak istiyorum. Lakin ssd m2, nvmi modellerinden hangisi uyuyor bulamadım.
Ayrıca hangi ram uygun olur?
Samsung S8+ Healt Monitör Açılmama Sorunu?
Arkadaşlar bende galaxy watch 3 var. Saatte ekg ölçerde var. Lakin bunun için telefonda samsung healt monitör (S-healttan farklı bir uygulama bu) uygulamasının olması gerekmekte. Bnim cihazım s8 plus. Telefonda samsung healt monitör uygulaması bir türlü çalışmıyor. Mod sürümü yüklüyorum (ülkemizde apksı sunulmamış çünkü) açılış ekranından sonra continue yazan yere tıkladığımda uygulamadan atıyor. Bu sorunu çözen varmı acaba yada nasıl çözebilirim?...
Acer B36H4-AI Anakarta Uygun 4 ve 6 Pinli Slim PSU Önerisi
Arkadaşlar Acer marka Slim kasadaki PSU yandı. Yerine bir türlü uygun PSU bulamadım. PSU marka modeli ile anakart marka modelini aşağıya yazıyorum. Ayrıca PSU ile pin başlıklarının fotoğraflarını da aşağıya koyuyorum. Sizden uygun PSU önerisi isitiyorum. Aynı ürün maalesef sadece Çin menşeili sitede var ve hem gelmesi uzun sürecek hem de gümrükte sorun olur mu bilmiyorum.
Bu sorunu çözersem eğer kasaya bir Wi-Fi kartı takmak istiyorum. Wi-Fi kartı önerisinde de bulunursanız sevinirim.
PSU marka modeli: FSP 180-10TGBAA
Anakart marka modeli: Acer B36H4-AI
|
|
Galaxy S8Plus bildirim ekranı açılmıyor
|
2000 TL civarı camaşır makinesi tavsiyesi
|
Merkezi puanla yatay gecis sonrasi burs ne kadar süre yatar?
|
Accent Blue Dizel/Benzin Farkı ve Cvvt/D-Cvvt Motor Farkı?
|
Att mi Ağız Diş Sağlığı mı?
|
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 449
İkinci El Bölümü Mesajları: 6
Konularının görüntülenme sayısı: 29.754 (Bu ay: 467)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Mobil Cihazlar