Doğrudan kablo ile çalışan telefonun şarj bitme sorunu
Uzun zamandır şarj soketi arızalı ekranının bir bölümü kırık olan samsung s4 telefonu tablet gibi kullanabilmek için bataryasını sökerek güç girişlerine usb kablo lehimledim. Telefon 5v 2amper şarj cihazına takınca çalışıyor. Daha düşük güçte bir şarj cihazına takınca veya doğrudan usb ile bilgisayara bağlayınca çalışmıyor. Muhtemelen güc yeterli gelmiyor (telefonun arkasında 3.8 Volt 1.8 amper yazıyor)
Asıl sorun doğrudan pirize taklı kablo ile çalışan telefonun bir süre sonra şarj bitti diyerek kapanması. Sanki üzerinde batarya varmış ve gücü azalıyormuş gibi şarj yüzdesi azalıyor. 0 olunca kapanıyor. Tekrar açtığımda %100 olarak devam ediyor. Bu konuda aklına herhangi bir fikir gelen arkadaşların yorumlarını merak ediyorum. Telefonu kapatmadan kapanma sorununu nasıl engelleyebilirim fikri olan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim.
Konuyu yanlış yere açmış olabilir anlayışınız ve yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
biostar tb250-btc+ mining anakart sorunu
Merhaba;
Bir arkadaşım biostar tb250-btc+ miming anakart aldı. İşlemci ram ve ekran kartını takıp sistemi çalıştırmayı denediğimizde 8 defa bip sesinden sonra cpu fanı yüksek devirde dönmeye başlıyor 1 dakika sonra kendini resetliyor fakat hiçbir şekilde ekrana görüntü gelmiyor. Ekran kartını, Rami ve hem ekran kartı hemde RAM'i söküp sadece işlemci ile çalıştırdığımızda da bu 8 bip sesi devam ediyor. Bütün parçalar sıfır sadece ekran kartları ikinci el. Hem onbord hemde 2 farklı ekran kartıyla denedik hepsinde sonuç aynı.
Nedir bu anakartın olayı? bilen duyan daha önce karşılaşan arkadaşlar bi el atarsa çok sevinirim. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
GTX 750ti Görüntü sürücüsü hatası
Bir arkadaşıma ait GTX750ti ekran kartında "Görüntü sürücüsü yanıt vermeyi kesti ve bu durumdan kurtuldu" hatası alıyorum. Bazı oyunlarda hata verip kapanıyor (Pubg Lite). Bazı oyunlarda 5-10 saniyelik donmadan sonra oyuna devam edebiliyorum (Cod MW3). Bazen masaüstünde 1 defa hata verdikten sonra bilgisayarı yeniden başlatana kadar hiç hata vermiyor. 2-3 driver denedim. Regedit için "TdrDelay" kodunu denedim fakat bir sonuca ulaşamadım.
MSI afterburner ile Ram hızlarını 250 mhz geri çektiğimde çoğu zaman hata almadan oyun oynayabiliyorum. Çok nadir (çok fazla masaüstü yaparsam) donuyor veya kilitleniyor.
Ekran kartını stres testine soktuğumda sorunsuz çalışıyor. Kart oyun içinde 50C dereceyi stres testinde 65C dereceyi geçmiyor.
Psu veya diğer bileşenlerle ilgili herhangi bir sorun yok. Kart 2 farklı bilgisayarda denendi. Webde çözüm aramak samanlıkta iğne aramak gibi bir sürü yalan yanlış bilgi mevcut.
Bu sorunla daha önce karşılaşan, çözen, çözüm konusunda yardımcı olabilecek arkadaşların görüşlerini merak ediyorum. Yardımlarınız için şimdiden teşekkür ederim.
HP DV5-1020ET Bilinmeyen Aygıt
Ankara'da İşlemci Pin Tamiri Yapan Bir Yer Var Mı?
|
Gigabyte MA790FXT-UD5P Sürekli Reset Sorunu
|
MSI 880GMA-E45 System sıcaklık sorunu
|
Yeşil Nokta Sorunu
|
Tuhaf Reset Sorunu
|
MSI K9A2 Platinum Güncel Bios Sorunu
|
Ürün sattıklarım: YaSiKa, suterintie, doruk_internet, linuxuzman, Eski Genç, dehanik, adam06 Ürün aldıklarım: tworule, Kerem_06, Eski Genç, Evren1514, sutertie, ergin, merman, klavyerr |
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 117
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 6.713 (Bu ay: 42)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 0 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Bilgisayar ve Donanımları