infinix HOT 10 T bluetooth araca otomatik bağlanmıyor
Merhabalar,
İnfinix Hot 10 t telefonumu aracımın bluetooth ile eşleştirdim. ilk bağlantıda konuşmada sorun yok.
fakat kontağı kapatıp daha sonra açtığımda telefon ve araç bluetoothu otomatik eşleşmiyor hemen. Elle müdahale etmem gerekiyor her seferinde.
Diğer telefonlar 5-10 sabniyede bağlanıyordu.
Bilmediğim bir ayarı olabilir mi?
Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler.
hangi android (3.500-4.500 bandında)
Merhabalar,
En az 64 GB bellek- 4 GB ram olmak üzere
* günlük işlerimde kullanacağım (oyun oynamayacağım!!)
3.500-4.500 TL aralığında sorun yaşamayacağım hangi android telefonu önerirsiniz?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkür ederim.
Lenovo G-50-70 ekranı değiştirsem mi yoksa?
Merhaba arkadaşlar 6 yıldır kullandığım Lenovo laptop ekranında 1,5 yıl önce tek tük siyah çizgiler çıktı. Sonra giderek artı. Ekran pixelleri sıkıntılı.
Şu an kullanımı çok engellemiyor ama sinir bozucu ve çizgiler yavaş yavaş artıyor.
Piyasa fiyat araştırması yaptım. Ekran değişimine işçilik dahil en son 800 TL civarı fiyat biçmişlerdi. (USD hareketine göre fiyat devamlı değişiyor malum)
Tabi orjinal değil muadil ürün.
Sorum şu daha önce hiç ekran değiştirmedim.
Değiştirdikten sonra uzun ömürlü olur mu? Ayrıca değişim esnasında laptopa ya da başka aksamlarına zarar gelir mi?
Açıkçası Endişem bu.
6 yıllık laptopa Yatırım yapmaya değer mi? (çizgiler dışında herhangi bir sorunu yok gayet güzel çalışıyor laptop)
Yoksa gidebildiği kadar gitsin sonra yeni bir laptop mu alayım?
Tecrübesi ve önerisi olan arkadaşlar yazarsa sevinirim.
Samsung telefon önerisi
Merhaba arkadaşlar,
Android telefon almayı düşünüyorum.
Hafıza kapasitesi ve ram(64 GB-4 Gb yeterli olur) ile fotoğraf çekme özelliği iyi olan hangi telefonu önerirsiniz?
İlgilenen arkadaşlara şimdiden teşekkürler.
Xiaomi Mi Tv Stick Mini Klavye eşleşme sorunu
Merhaba arkadaşlar,
Xiaomi Mi Tv Stick'te kullanmak üzere bluetooth mini klavye aldım. Paleon marka. (A101 de satılan piranha ile aynı özelliklere sahip)
Usb alıcısı sayesinde laptopa bağlandım, sorun yok.
Fakat bildiğiniz gibi Mi TV Stickte usb girişi olmadığı için bluetooth aracılığıya yeni aksesuar ekleden bluetooth klavyeyi eşleştirmeye çalıştım.
Klavye açıkken Mİ TV Stick bir türlü görmüyor klavyeyi.
Acaba bağlantı esnasında ekstra bir işlem mi yapmak gerekiyor klavyenin bluetooht özelliğini açmak için.
Bluetooht logosu göremedim tuşlar üzerinde. Arka tarafta da bir şey yok. Cihazın görüntüsü aşağıdaki gibi.
Yardımcı olursanız sevinirim.
Şimdiden teşekkürler.
iphone 6 ttec airbeat free uyumsuzluğu!
Merhaba arkadaşlar,
Yeni aldığım ttec airbeat free bluetooth kulaklıkta müzik dinlemede, telefona bağlanmada hiç bir sıkıntım yok.
Fakat ilk geldiğinde denediğim gün hariç gelen ve giden aramada kulaklık iphone 6 telefonuma bağlanmıyor.
Daha doğrusu bağlı gözükmesine rağmen ses gelmiyor kulaklıktan.
Başka telefonlarda iphone 6S ve samsung da denediğimde çok rahatlıkla konuşma yapılabiliyor.
Acaba güncelleme ile mi ilgili deyip son ios 12.5.1 güncellemesini de yükledim ama olmadı.
Aygıtı unut deyip yeniden bağlandım. Yine olmadı.
Ttec firması da çözüm bulamadı, telefonla ilgili dediler.
Benzer durumu yaşayan ya da sorunla ilgili önerisini olan arkadaş varsa sevinirim. (yeni telefon almak kesin çözüm evet ama almadan çözebilirsek ne mutlu:)
İlginiz için şimdiden teşekkürler.
aiwa LCX-155 müzik seti kendi kendine tape moduna geçiyor
Merhaba arkadaşlar,
Sadece radyosunu kullandığım aiwa LCX-155 model müzik seti, radyo çalarken hiç bir tuşa basmadığım halde kendi kendine tape moduna geçmeye başladı.
Ses yükseltirken veya alçaltırken tersini yapıyordu bir süredir ama düzeliyor sonrasında. Tape moduna geçmeyi ilk defa yapmaya başladı. ve sürekli yapıyor. bazen 10 saniye sonra bazen 3 bazen 10 dakika sonra radyo kendiliğinden kapanıp tape moduna geçiyor.
nedenini veya çözümünü bilenler paylaşırsa sevinirim.
Şimdiden Teşekkürler
telofonda çalışan kulaklık pc de çalışmıyor (win10)
|
Photorec kurtarma ile resimler çok küçük geldi?
|
trt1 batı frekans ayarında trt3 çıkıyor?
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 126
İkinci El Bölümü Mesajları: 9
Konularının görüntülenme sayısı: 10.860 (Bu ay: 285)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar