GT7 - USTA LİSANS - Referans Videolar
Usta Lisans S-7 Altın Süre
Usta Lisans S-8 Altın Süre
Usta Lisans S-9 Altın Süre
Usta Lisans S-10 Final Sınavı Altın Süre
GT7 - PİST DENEYİMİ - Referans videolar
Pist Deneyimi etkinliklerinde altın hedef turları yapmakta zorlanan arkadaşlar için kendi altın tur videolarımı burada paylaşacağım. Referans olarak belki fayda sağlar. Tur zamanlarım her ne kadar altın olsa da bu demek değildir ki en iyi tur böyle olmalı, sizler benden daha iyi sürelere imza atacaksınız eminim, kendinize güvenin.
Nürburgring Nordschleife
HAGERTY Kolleksiyonu | Sürekli Güncellenecek
Herkese Merhaba, GT7 de Efsane Otomobiller bölümü yer alıyor bildiğiniz üzere. Hagerty Kolleksiyonu adı altındaki bu otomobilleri burada fiyatlarıyla sürekli paylaşmaya çalışacağım.
GT 7 Trophy Listesi - Yardımlaşma Konusu
Hepinize merhaba, Gran Turismo 7'nin çıkışına sayılı günler kala şimdiden konu başlığını açıyorum. Daha önceki seriler için de açmıştım. Henüz Gran Turismo 7 Trophy Listesi açıklanmadı ancak açıklandıktan sonra hemen burada paylaşacağım, bu konu altında birbirimize yardımcı olarak tüm kupaları almak için yardımlaşabiliriz.
SİLİNEBİLİR. SORUN ÇÖZÜLDÜ
silinebilir.
PS4 acilip kapanma
|
GT SPORT Trophy Listesi - Yardımlaşma Konusu
|
Sebastien Loeb Rally Evo
Şarj problemi
|
İphone hoperlorune su kacti yardim!
|
GT1-2-3-4-5-6-Sport %100 Platinum Trophy GT SPORT - Toyota GR Supra GT Cup Türkiye Şampiyonu GT SPORT - GTTY Dayanıklılık Şampiyonası Şampiyonluğu eracingacademy - 2.si
TOSFED - Dijital Kış Kupası 3.sü Real Racing is better than any Racing Simulator... |
Referanslarım: yesilormancini, REAL MADRID, Akşahin, volkan_351, basakmurat, os_izmir, abarisa, zedat_1903, foxcuk35, charcharodon carcharias, ergun35, sahibinden.com, uğur elektronik-izmir, emrah elektronik-izmir, majesti_boy35, huskas, kemerlee, Micromania Game Shop (Yurtdışı), HyDeS, bozkurt35, razorr8, C-Max15, Game Teknoloji |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.756
İkinci El Bölümü Mesajları: 138
Konularının görüntülenme sayısı: 16.298 (Bu ay: 252)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 494 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun