Samsung Neo G8 32"
Monitör almaya niyetliyim bu modeli almaya epey sıcak bakıyorum baştan Oled G8 idi ama burn in riskine giremedim. Sadece ben kullansam kollayabilirim ama eşim çocuklarım da pc yi aktif kullanıyorlar. Bundan dolayı Neo G8 de niyetim ama kullanan biri varsa tecrübelerini paylaşırsa müteşekkir olurum. Şimdiden yorum yapan yardımcı olan arkadaşlara teşekkür ederim.
herşeyi başlıkta yazıldığı gibi açık ve net.. üçüne beşine bakmadan geçecem. 2 sene taahhüt var zaten 2 sene sonra tekrar görüşmek üzere derim...
Bir çok İSS paketlerini ve fiyatlarını açıkladı Milleni ne zaman duyuracak yada duyurmayacak mı ? :(
Başlıktan da anlaşılacağı üzere Ttnet fiyatlarını açıkladı bir hayli de rekabetçi diyebilirim diğer İSS lere nazaran. Özellikle Modem dahil 304 tl 500/20 paketi.. Sanırım sizin tarafınız da bu fiyatlandırmaları bekliyordu bu paketler için açıklama yapmak için. Hali hazırda 139 tl lik paketinizi kullanıyorum 100 mbps lik paketiniz için ama diğer paketler için pekala daha fazlasını da veririm ttnet le rekabetçi bir fiyat olursa tabi.
Farklı İSS lar 100+ paketlerini açıkladılar ama hala sizin tarafınızdan bir açıklama gelmedi.. Hani ay bitmeden yüzümüzü güldürür müsünüz ? Aynı fiyat dan olması da mevzu değil en azından ulaşabileceğimiz bir tarife sununda ne siz üzülün ne biz
ipv6 seçeneği aktif etme
Merhaba. TT üzerinde Turk.net kullanıyorum. Modemime root arayüzüne erişim sağladık dan sonra ipv6 ayarını açtım. Turk.net e aradıktan sonra da ipv6 atamamı yaptılar. Modem arayüzün de bağlandı gözüküyor hatta bir de ipv6 adresim var lakin whatismyip tarzı sitelerde hala ipv4 adresim gözüküyor yada speedtest de. Ayrıca birşey yapmam mı lazım çözemedim. Yada ikisi bir arada mı çalışması gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
ipv6 ayarı
Merhaba. TT üzerinde Turk.net kullanıyorum. Modemime root arayüzüne erişim sağladık dan sonra ipv6 ayarını açtım. Turk.net e aradıktan sonra da ipv6 atamamı yaptılar. Modem arayüzün de bağlandı gözüküyor hatta bir de ipv6 adresim var lakin whatismyip tarzı sitelerde hala ipv4 adresim gözüküyor yada speedtest de. Ayrıca birşey yapmam mı lazım çözemedim. Yada ikisi bir arada mı çalışması gerekiyor. Bu konuda bana yardımcı olursanız sevinirim.
Bakıyorum yeni İSS' ler var konu da onlara duyurumdur. Yeni paketleri ilk duyuran güzel abone toplar buradan. Sona kalan ise dona kalır :)
Yeni Paketler, Yapa vs
@TurkNet Destek rica etsek yeni birşeyler var mı ? paketler , yapa vs. ile ilgili ufak bir tüyo bir göz kırma falan var mı. Hiç cevap veremesenizde bir emoji falan da olur
Merhabalar, uzun süredir bakmıyordum buralarda konu başlığında bahsettiğim konular da bir gelişme bir değişiklik var mı acaba ?
Meslek: Freelance Caster/Observer
İlgi Alanları: Bisiklet ( Downhill ) - Motocross - Yamaç Paraşütü
Son Giriş: 7 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 544
İkinci El Bölümü Mesajları: 2
Konularının görüntülenme sayısı: 19.157 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 236 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware