kaliteli kulaklık tavsiyesi
bütçe max 3 bin civarı. kulak içi bluetooth kulaklık tavsiyesi lazım. hem müzik dinleme hem de telefon görüşmelerinde üzmesin istiyorum
3060 ti için am4 işlemci tavsiyesi
Ryzen 5 5500 ile ryzen 5 5600 arasında 1000 liradan fazla fark var. hangisini tercih edeyim ya da sizin önereceğiniz fiyatı uçuk olmayan işlemci var mı ?
Bu arada bende ki işlemci ryzen 3 2200g olduğu için intele yönelemiyorum yoksa alırdım bir i5 11400f geçerdim..
ryzen 3 2200g ile dar boğaz yapmadan kullanabileceğim en yüksek ekran kartı hangisidir ? oynanacak oyunlar bf1 bfV vs. belki ileride mw2 2022 olabilir
bugün almayı düşünüyorum acil önerielrinizi bekliyorum...
Arama ses kaydı nasıl aktive edilir.
Redmi note 7'den RN9 proya geçtim. Cihaz güzel hoş ama RN 7 de benim en çok kullandığım özellik olan arama ses kaydını bunda kullanamıyorum. Global cihazlarda yasak mıymış neymiş. Yok mu bunu açmanın bir yolu yordamı sevgili forumdaşlar.
Dizel araç gaz yemiyor
Araç Smart Fortwo 1.5 DCI . Sorunu özetlemek gerekirse;
- viteste normal kalkış yapıyor ve hemen arkasından gaz kesiyor araç yığılıyor. 2. vitese geçince düzeliyor ve bir süre sonra yine aynısı oluyor. 3. vitese geçince sorun düzeliyor ama bir süre gidince yine gaz yemiyor. Ve bu şekilde her viteste aynı sorun oluyor ta ki 5. vitese gelene kadar. 5 te hızlandıktan sonra her şey normale dönüyor.
ustalar emme manifoldu diyorlar ama onlar da emin değiller. parçanın yenisi 2.500 tl çıkması ise 1.500 tl. ama ustalar emin olamadıkları için ben de almaya korkuyorum.
Sizce sorun başka ne olabilir ?
sorun çözüldü (ziraat bankası) Edit geldi
|
idlib'te Rus hava saldırısı 8 şehit daha
|
ksaya dokununca elektrostatik yüzünden bilgisayar bozuldu
|
|
PRESS PLAY ON TAPE |
Yaşım 40 ilanlarıma efendilikle olumlu ya da olumsuz yorum yapan herkes baş tacı. Ama çizgiyi aşanı çok fena kırarım |
Alış-veriş yaptığım bazı kişiler Alış-veriş yaptıklarım @Emreanıl(pcmcia ses kartı satıldı)@cogitosuz_ergo_sum(3850 ekran kartı satıldı)@KirkLeeHammett(intel anakart satıldı)@(nesimdural(ram satıldı)@m134(connect3d ekran kartı satıldı)@canboz(anakart+işlemci+ram satıldı)@MENEME2002(ekrankartı alındı)@_iği_(3870 satıldı)@d_darko(ram satıldı)@frequen z(psu satıldı)@Mavibuz33(x-fi gamer satıldı)@pandoras(skystar2 tv kartı satıldı)@sonofmana(calibre 9800gtx+ satıldı)@ak27 (2 adet sistem satıldı)@alidarkstone(DDR3 Mushkin alındı)@colakal61 (Q9550 işlemci satıldı)@ironpump (HDD&Kutu satıldı)@tolgaciik (Asus P5Q Pro anakart satıldı)@eppro(creative extreme music satıldı)@Ravashack(5870/8800gts takaslandı)@ünaL®(x-fi titanium sattı)@ORooT(z5500 sattı)@Tekos(IBM notebook sattı)@mBenJi(8800gts satıldı)@bugra34(mushkin ddr3 satıldı)@hexa(4890 satıldı)@WinteR(i5 750&asus p7p55d satıldı)@yıldız_(wd caviar black satıldı)@orhan---61 bu arkadaş sözünün eridir 10 üzerinden 10(fx5500 satıldı)@DHHarezmi[i7 sistem aldım)@(4870 aldım) ve daha hatırlayamadıklarım... Hafızam eskisi kadar iyi değil bazı isimler var unutmamam gereken onun için not ediyorum olaki unuturum yine muhattab falan olurum yanlışlıkla NycHaLL-yagmurteam-zoptrik-ufug35-Canuckss-JasonT@Wheatherman |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.932
İkinci El Bölümü Mesajları: 647
Konularının görüntülenme sayısı: 119.603 (Bu ay: 2.912)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 834 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware