![çavuş](/Static/forum/img/rozet/tegmen.png)
Dark Freezer x127 yük test sonucu nasıl?
Selamlar,
MSI MAG 100M, 1 arka 2 ön fan kasamdaki Ryzen5 5500 stok fan çıkartıp yerine Dark Freezer x127 taktım, soğutucu içinde gelen termal macun ile montajını yaptım. Heavy Load ile CPU stress test 3 dk sonunda aldığım değerler bunlar. Sizce nasıl?
![](https://forum.donanimhaber.com/cache-v2?path=https://store.donanimhaber.com/d9/7c/3e/d97c3e8a9e0129b8b75db5fe4ca9a4ba.png&t=0&width=480&text=1)
Rx 570 kapanma problemi
Merhabalar,
400bine TLye kadar bütçem var. Araç ile ilgili genel ihtiyaçlarım şu şekilde;
- Zonguldak/Ereğli'de yaşıyorum. Bağlık Mah. tarafı genelde sürekli yokuştur. O yüzden sıkça yokuş in/çık olacak
- Genellikle haftasonu kullanılacak. O da köye git,gel kullanılacak. Stabilize ve toprak yol karışık genelde. Git,gel 40-45 km mesafe
- Senede yaptığım yol 3500km geçmez. O yüzden yakıt derdim pek yok, ama motor, şanzıman vs. gibi konularda masraf olmasın. Sürekli sanayi git, gel derdi istemiyorum.
- 3 yetişkin, 2 çocuk. Genelde araç bu şekilde olacak. Bagaj muhtemelen yarı dolu olur.
- Aracı eşimde kullanacak ara ara
dizel ya da benzin
oto,yarı-oto ya da manuel
Hepsi opsiyon olarak belirtilebilir. Şimdiden yardımcı olan herkese teşekkürler.
Düz/Otomatik şanzıman sorunsalı
Herkese selam,
İkinci el araç almak istiyorum. Otomatik ve düz şanzıman arasında bir türlü tercih yapamıyorum. İkisininde artı ve eksileri var. Araç benzinli olacak ama, dizel almayacağım.
Otomatik şanzıman pahalı, alabileceğim araçlarda 10 yaş civarı, fakat bulunduğum yerde her yer yokuş (neredeyse 40-45 derece açı var), ama çok sık kullanmayacağım aracı. Ayrıca eşimde kullanacak arabayı. Max haftasonu yakın bir yerlere giderim, uzaktan çalıştığım için araç garajda yatacak. Senede 10bin km bile yapmaz yani...
Düz şanzıman çok daha uygun fiyat ve alabileceğim modeller 3-4 yaşı geçmiyor bu sayede. Fakat joystick gibi vites ile uğraşmayı istemiyorum. Ayrıca belirttiğim gibi her yer yokuş, bunun daha kışı vs. var, yokuşta kaldım, araba kaydırdım mı gibi konularla uğraşmak istemiyorum. Eşimde tedirgin, yokuş-kalkış destekli yeni modeller var aslında ama yine de otomatik kadar yardımcı olmayacağını düşünüyoruz.
Otomatik 2011-2012 Auris alabilirken aynı paraya 2017-2018 düz şanzıman auris alabiliyorum...
Bu bilgilere göre bana ne önerebilirsiniz?
Nexus için LCD arıyorum
|
1000 TL'ye kadar telefon önerileri
|
acil athlon sistem overclock yardımı
|
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 80
İkinci El Bölümü Mesajları: 44
Konularının görüntülenme sayısı: 3.282 (Bu ay: 44)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)
![](/static/forum/img/yukleniyor.gif)