2020 MODEL,
ÇOK BÜYÜK YAKIT EKONOMİSİ SAĞLAYAN MÜKEMMEL BİR ARAÇ
MART 2021 TRAFİĞE ÇIKIŞ
TERTEMİZ, HATASIZ SORUNSUZ
KAZASI, DEĞİŞENİ, BOYASI, TRAMER KAYDI YOKTUR
HERŞEYİ İLE ORJİNALDİR
ÇALIŞMAYAN BİR AKSAM DONANIM YOKTUR
*** 2021 YILINDA ÇIKAN MODELLER ÇİP KRİZİ NEDENİYLE 71 BEYGİR VE HIZ SABİTLEME YOKTUR.
BU ARAÇ 80 BEYGİRLİK OLAN MODELDİR VE CRUISE CONTROL MEVCUTTUR
CVT ŞANZIMAN EN SORUNSUZ TİPLERDEN VE VİTES DEĞİŞİMLERİNİ HİSSETMETSİNİZ.
5 YILLIK MİTSUBISHI GARANTİSİ DEVAM ETMEKTEDİR
ÇOK ÇOK EKONOMİK BİR ARAÇTIR.
AYRICA YAPILAN TESTLERDE SINIFININ EN GÜVENLİKLİ ARABASIDIR. 6 HAVA YASTIĞI MEVCUTTUR
KLİMASI MİTSUBİSHİ MÜHENDİSLİĞİDİR VE HARİKA SOĞUTMAKTADIR.
ANDROİD OTO, APPLE CAR, USB MEDİA VS MEVCUTTUR
İÇİ DIŞI TERTEMİZ, SÜRÜŞ KEYFİ YÜKSEK, JAPON MİTSUBİSHİ KALİTESİ BİR ARAÇTIR..
AİLEMİZİN İKİNCİ ARACIDIR.. ELEKTRİKLİ ARAÇ SATIN ALDIĞIMIZ İÇİN SATMAYA KARAR VERDİK.
DİĞER ARACIMIZ DA SATIŞTADIR... TEK ARAÇLA İDARE EDECEĞİZ BU YAZI KISMET OLURSA
SATIŞ SEBEBİ ARAÇTAN KAYNAKLANAN BİR SEBEPTEN DEĞİLDİR.. ARAÇ MÜKEMMEL
KAHRAMANMARAŞ MERKEZDE GÖRÜLEBİLİR.
785.000 TL
0532 212 82 76
FACEBOOK, POST PAYLAŞIM BİLDİRİMLERİ ANLIK GELMİYOR
Arkadaşlar merhabalar. facebookda yaşadığım bir sorunla ilgili olarak uzman arkadaşlardan yardım talep ediyorum. umarım sorunumu anlatabilirim. iki yıl önce facebook üzerinden, örnek fotolar ekleyerek satış yapmak isteyen bir arkadaşı takip ediyorum, vakti saati gelince satıcı arkadaş aynı post aynı konu altına tek tek sattığı ürünlerin fotolarını atıyor, fotoğraf ekrana gelir gelmez SATIN ALMAK İSTEYEN, YANİ İLK ALMAK İSTEYEN fotoğrafın yanıtla kısmına ALDIM yazarak o ürünün sahibi oluyordu....şimdi maalesef böyle olmuyor... ancak sayfayı yenilersem eklediği yeni ürünü görebiliyorum.. sürekli sayfa yenilemek zorunda kalıyorum eklediği yeni fotoları görmek için... cep telefonunda da böyle, bilgisayarda da böyle maalesef.. bir çaresi bir çözümü, bir püf noktası var mıdır eski düzen için... ?? ben kendim biraz baktım, araştırdım çözüm olmadı, bildirimleri aç, billdirimleri aktif et ayarları vs çözüm olmadı.
Arkadaşlar merhabalar. 51 yaşında bir abinizim belki de.. Benden büyüklere de saygılarımı sunuyorum. Bitcoin trenine geç bindim maalesef. 1 aylık sürede, inanması zor ama, 15 yaşındaki oğlumun fitili ateşlemesiyle bu mecrada buldum kendimi. Kendime göre artılarım, çok okudum, takip ettim, piyasayı şöyle 3000 TL civarında bir para ile tanımaya çalıştım. Yükselirken sattım bir iki defa. Düşük fiyattan aldım. BOĞA piyasası, AYI piyasası nedir anlamaya çalıştım. Twitterden crytpo para uzmanlarını takip ettim. Youtubedan videolar izledim vs.. TRADİNG ci olmadığımı düşünüyorum. Yatırım gözüyle bakıyorum olaya. Ve sadece BİTCOİN için yazıyorum bütün bunları. Eksilerim şunlar; ETHERİUM dan başka crypto parayı gözüme kestiremiyorum. grafiklerden pek anlamıyorum, kesiştiği noktalar, dipler, üstler altlar vs girmek istemiyorum. 5000 den fazla kripto para var ve her geçen gün sayısı artıyor. Bu yüzden kafamı çok karıştırmak, bulandırmak istemiyorum.
Nasıl olur da göremedik bitcoini, geçen yıl en azından, 10.000 dolar civarlarında veya birkaç ay önce dip yaptığında girseydik, binseydik bu trene. 23.03 2021 günü itibariyle bitcoin düşmeye başladı. Aslında bir nevi duamdı bu benim. iyice düşse de,dipten toplasam alsam diyordum.. Benim gibi düşünen de vardır mutlaka..
Şimdi kısaca kendimi, düşüncelerimi anlattıktan sonra, sizlerden, ustalardan istediğim yardım konusunu anlatmak istiyorum..
BORSA olarak BTCTURK kullanıyorum. sadece bu. paribu ya da üyeyim ama hiç alım satım yapmadım. Binance DUYDUM, ama yabancı olduğu için yanaşmıyorum. diğerleri ise malum çok tehlikeli. İşte bende tam bu konuda yardım diliyorum.
ARKADAŞLAR, 80.000 tl boşta bekleyen param var..dolar, altın düşünmüyorum. BİTCOİN düşmüşken satın almak istiyorum. Eminim yine 60.000 DOLAR ÜZERİNE BELKİ 100.000 DOLARA yürüyecek diyorum. uzun vadeli tutmak istiyorum BİTCOİN de paramı... AMA SORUN ŞU; BTCTURK e yatırdığım paradan çekiniyorum.. evet Hepsi bu... BTCTÜRK borsası üzerinden paramı geri alabilir miyim? güvenebilir miyim? bu konuda olumsuz durum yaşayan vs var mı? 3000 tl üzerinden hiçbir sıkıntı yaşamadım ama meblağ artışı olduğu için ipe un sermesinler diyorum, yatırım yaptığım sanalparaya değil güvensizliğim, borsasına... Umarım sıkıntımı anlatabilmişimdir..
**** TELEFONUMA BTCTURKTEN BİR ALARM DAHA GELDİ :)))) BİTCOİN 427.000 TL ALTINA İNMİŞTİR DİYE..
..... UZMANI OLMADIĞIM bir konu da, kripto cüzdanlar.. ELECTRUM adlı cüzdanı tavsiye ediyorlar.. pratik ve güvenilir diye... bu da ikinci sorum olsun.. BİTCOİN PARALARIM HEM CÜZDANDA HEM BTCTURK BORSASINDA AYNI ANDA MEVCUDİYETİNİ SÜRDÜRÜRLER Mİ? VEYA BİTCOİN PARALARIM ŞİFRELİ OLARAK BORSADA İŞLEM GÖRÜR MÜ? OLASI BİR BTCTURK ÇÖKÜŞÜNDE PARAMI KORUMUŞ OLUR MUYUM?
umarım derdimi sıkıntımı durumumu anlatabilmişimdir... yorumlarınızı bekliyorum.. saygılarımla
MUSTAFA ANIL
0532 212 82 76
ALINIK... TEK MODÜL, 4 GB DDR3 1066 MHZ MASAÜSTÜ RAM..
|
ARIYORUM. DSMART CI+ DESTEKLİ UYDU CİHAZI
|
Dsmart CI+ MODÜL UYUMLU HD CİHAZ ARIYORUM
|
DONANIMHABER KARGO FİRMASI İLE ANLAŞSA???
|
Hangisi daha çok data yer? Yardım lütfen..
|
|
Meslek: ÖĞRETMEN
İlgi Alanları: BİLGİSAYAR,TEKNOLOJİ,ARABALAR, MOTORSİKLET ,FOTOĞRAF,DOĞA,UZAY
Son Giriş: 5 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.898
İkinci El Bölümü Mesajları: 1.047
Konularının görüntülenme sayısı: 18.972 (Bu ay: 200)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 223 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El