Epson tank mürekkep donmasın baskı sıklığı
NAS sistem
Kendime bulut sistemi yapsam mı diye düşünüyorum.
NASCLOUD H2 1 GHZ 2.5 SATA3 HDD DESTEKLİ USB 3.0 LINUX OS KİŞİSEL NAS CİHAZI
hakkındaki düşünceniz nedir? Alsam 6 ayda bozulur mu?
https://www.resilio.com/sync// adrtesindeki uygulama ile pcyide bulut sunucuya dönüştürmek mümkünmüş.
65 yaş için telefon tavsiyesi
65 yaşındaki kayın validem için telefon öneriniz nedir? Youtubea girer, torunlarla kameralı görüşme yapar. Samsung a05 yaklaşık 6900tl, casper x30 pro 8bintl.
Zamana karşı dayanaklı olsun standrat bir telefon olsa yeter. Eski huawei veya asusların 1 yılda dokunmatikleri bozulurdu. Ondan zamana karşı dayanıklı olsun yazdım. Teşekkürler.
Opelde kalıcı olmayan arıza sinyalleri
Merhaba, benzer bir durumla karşılaşanlar için tecrübemi paylaşmak amacıyla yazıyorum. Arabam Opel Insignia ve bir süre sonra anahtar aracında zaman zaman bağlantı kopukluğu yaşamaya başladı. Anahtar pili birkaç kez değiştirmeme rağmen sorun düzelmedi. Sonra anahtarın senkronizasyonu bozulmuş olabileceğini düşünerek, vites kolunun üzerindeki anahtar yuvasına takmaya başladım. Ancak bir süre sonra araç yokuş destek sistemi arızası hatası vermeye başladı. Ardından arıza sinyali kendiliğinden kayboluyordu. Bir gün araç lastik basıncını ölçemeyince hata mesajı aldım, ancak sonradan sorun kendiliğinden düzeldi. Tüm bunlar gibi geçici ve gelip geçen arıza sinyallerinin sebebi, akünün eskimesiydi. Serviste akünün ömrünün bitmediği söylendi, ancak akünün normal ömrü 4-5 yıl olduğunu öğrendim. Benim arabam ise 6. yılında bu tür geçici arızaları vermeye başlamıştı. Aküyü Varta marka bir akü ile sanayide değiştirdikten sonra sorunlar tamamen ortadan kalktı. Hepinize kolay gelsin.
başkasının email adresiyle mail atmak
annemin xxxxx@hotmail.com adresine dolandırıcı hesabını ele geçirdim cüzdanımı bitcoin yükle diye sık sık uzun zamandır email atıyor. gönderende alıcıda aynı annemin email adresi xxxxx@hotmail.com gibi bir adres. bu mailin gelmesini nasıl engellerim. şifre değiştirdim hala geliyor.
Merhaba
Fark etmiş olabileceğiniz gibi, size e-posta hesabınızdan bir e-posta gönderdim.
Bu, hesabınıza tam erişimim olduğu anlamına gelir
Birkaç aydır seni izliyorum.
Mesele şu ki, ziyaret ettiğiniz bir yetişkin sitesi aracılığıyla bir Truva atına bulaştınız.
Bu konuda bilginiz yoksa açıklayayım.
Trojan bana cihazınız üzerinde tam erişim ve kontrol sağlıyor.
Bu, ekranınızda her şeyi görebildiğim, kamerayı ve mikrofonu açabildiğim, ancak bunu bilmediğiniz anlamına geliyor.
Ayrıca tüm kişilerinize ve tüm yazışmalarınıza erişimim var.
Ekranın sol yarısında kendinizi nasıl tatmin ettiğinizi gösteren bir video yaptım, sağ yarısında ise izlediğiniz videoyu görüyorsunuz.
Bir fare tıklamasıyla bu videoyu tüm e-postalarınıza ve sosyal ağlardaki kişilerinize gönderebilirim.
Ayrıca kullandığınız tüm iletişim yazışmalarınıza ve mesajlaşma programlarınıza erişimi de görebilirim.
Bunu önlemek istiyorsanız,
1500 USD tutarını bitcoin adresime aktarın (nasıl yapılacağını bilmiyorsanız "moonpay veya banxa yazın veya döviz bürosuna gidin").
Bitcoin adresim (BTC cüzdanı): 1MC5QqVDTo18RK3DAm5sxtfjm2ghwSyy65
Ödeme a! lındıktan sonra videoyu sileceğim ve bir daha benden haber almayacaksın.
Sana ödemen için 72 saat veriyorum.
Bu mektubu okumam için bir uyarım var ve bu mektubu gördüğünüzde zamanlayıcı çalışacaktır.
Bu mesajı başkasıyla paylaştığınızı görürsem video hemen yayınlanır.
Saygılarımla
windows 11e yükseltmek
windows 10 pro kullanıyorum bilgisayarımda tmp 2.0 var. (HP Gaming Pavilion - 17-cd0014nt) i7 ssd 8gb ram. windows 11e yükseltme yardımcısını çalıştırdığımda indiriyor kurulum başlıyor. sonra mavi çökme ekranı veriyor bilgisayar kapanıyor. sonra tekrar açılıyor deniyor mavi çökme ekran verip kapanıyor. sonra geri win 10'a dönüyor. sorunun çözümü ne olabilir. attempted write to readonly memory.
Klavyeme copy ve paste tuşu ekleme?
Klavyemde hüç kullanmadığım page up, page down tuşu var. bunlardan birini copy digerini paste tuşu yapmak için ayarlayabilirmiyim. Hp laptop windows 10 kullanıyorum. windows keyboard creator 1.4 kurdum ama onda şuanki klavyemin tüm tuşları görünmüyor ve copy, paste işlevi ekleme seçenegi yok. İlginiz için teşekkür ederim.
3/8 5/8 bakır boru uyumlu klima
evimizde mütahitin döşemiş olduğu 3/8 5/8 klima boruları var. duvarların kırılmaması için bu borularla uyumlu klima arıyorum. bildiğiniz 3/8 5/8 bakır boru ile uyumlu klima markası ve modei var mı?
Outlook 365 gönderilmiş maili, online girdiginde gormek
Universitenin verdigi edu.tr emaili outlook 365 ile pop3 ayarlarini yaparak kullaniyorum. Gelen maillerin bir kopyası sunucuda kalıyor sorun yok. Outlook 365 ile mail gonderiyorum ve outlook gönderilmişlere kaydediyor. Ama online arayuzle unv den girdigimde sunucuda gönderilmiş mailler kılasörüne outlooktan gonderilenler kaydedilmiyor. Bu sorunu nasil cozerim.
70mai a500s pro plus kayit sorunu
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 163
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 21.648 (Bu ay: 430)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 14 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Taşınabilir Bilgisayarlar