kasa toplamayı bilenler rgb fan yardım
merhabalar. kendim kasa topladım. pc çalıştırdım. ön tarafta 3 ve arka tarafta 1 adet ışıklı fan var. ışık rahatsız ediyor. ama ışıkları kapatamadım. öndeki bir tuş var işte 3 sn basılı tutunca ışıklar kapanır falan diye okudum ama bende herhangi bir değişiklik olmadı, orası çalışmıyor. zaten arkadaki 4. fandan gelen kablo öne gitmiyor ki.
bu 4 fandan gelen kabloyu ben arka arkaya bağladım. molex deniyor sanırım 4 girişli ama 2 girişi dolu. güç kaynağından çıkanı da bu molexlerin arkasına taktım. fanlar sabit hızda ve sabit ışık vererek çalışıyor. güç kaynağından gelen ve 4 fan konnektörüne bağladığım 5. molex kablonun devamında TKG yazan 4 pinli uç var. ben bu tkg yazan pini anakarttaki boşta duran sys-fan1 / sys fan2 taktım. bu sefer pc açılmıyor. yine anakartta boşta olan jrgb1 yazan yer var, bu tkg yazan 4 pinli uç bu seferde o girişe bol geliyor. hata mı yaptım eksik mi var anlamadım.
kasa: msi forge m100a d60
anakart: msi pro h610m-e
becerebilirsem resim de ekleyeceğim. nerede hata yaptım?
Toplama mı hazır mı?
|
Otomatik dozajlama sistemi
Bu sisteme sahip makinesi olan var mı? Memnun mu? Çamaşır yıkama konusunda hiçbir bilgim malesef. Artık iş başa düştü, reklamlarda gördüğüm bazı marka modellerde deterjan konuluyor, makine otomatik dozaj ayarlayarak yıkıyor. Arçelik marka düşünüyorum, yaygın servis ağı ve garanti uzatımı sebebiyle ama daha önemlisi fiyatı. öneriniz var mıdır, teşekkürler.
Şifresi bilinen SOL Fiber modem yerine başka modem kullanma
|
Superonline Fiber 100-200 Mbps kullananlar..
Halihazırda 100-200 Mbps fiber kullananlar uygulamadan hız yükseltme teklifi ne alıyorsunuz 500 Mbps ve 1.000 Mbps için?
İninal Migros kredi kartı yükleme kalkmış
|
deprem oldu maraş
|
TİVİBU Uydu'da tekrar izle'de hangi kanallar var?
|
Turkcell'den kurtuluyorum son adım...
|
5’i 1 Yerde Platinum 25 GB
|
''Türkiye, Atatürk'ü Allah'a borçlusun, geriye kalan her seyi de Atatürk'e...'' |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: dün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.804
İkinci El Bölümü Mesajları: 18
Konularının görüntülenme sayısı: 24.180 (Bu ay: 500)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 266 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar