merhaba arkadaşlar,
peugeot 308 almayı düşünüyorum, satıcı ile görüştük, ekspertize soktuk, ancak aracın motorundan vites d konumuna alındığında ve ilk kavrama anında ciddi bir ses gelmekte idi (traktör gibi). ekspertizci bunun şanzımandan kaynaklandığını, volan veya robottan dolayı olabileceğini söyledi (ancak takdir edersiniz ki eat6 şanzımanda robot yok, tork konvektörlü bir şanzıman).
satıcı bugün aracı yaptırdığını söyledi, yapan ustayı aradığımda start-stop bilyasının değiştiğini ve 1800 tl tuttuğunu, problemin şanzıman ile alakalı olmadığını belirtti. ekspertizi tekrar aradığımda ise ustaları ile görüştüğünü ve start stopta sorun olmadığını, kesinlikle şanzımanda problem olduğunu, bunun da bu kadar kısa süre içerisinde çözülemeyeceğini söyledi.
satıcı arkadaş ile konuşmamda gelen sesin giderildiğini belirtti.
şimdi kime inanacağız?
teşekkürler.
Ekspertiz raporunda yağ kaçağı
Merhaba arkadaşlar,
Bugün ikinci el bir otomobil bakmak için bir yetkili satıcı bayiisine gittim. Aracın ekspertiz raporunda motorda yağ kaçağı olduğu belirtilmiş ancak satıcı arkadaş "bir şey olmaz bütün araçlara böyle yazıyorlar yağ keçesi değişince düzeliyor" tarzı bir yorumda bulundu. Araç dizel otomatik, 2 yaşında, 30 bin kmde ve filodan alınmış. Düşünceleriniz neler?
Bu arada araç b sınıfı bir araç. Trafik sigortası olmadığı için trafiğe çıkaramayacağımız ve ekspertize götüremeyeceğimizi belirttiler.
Ertelemeniz Sonlanmıştır Sevke Tabisiniz
Merhaba herkese,
benim yüksek lisans kaydım silindiği için tecilim sona erdi. E devleti kontrol ettiğimde 18 ağustos’a kadar askerlik yönünden engelim olmadığı yazıyor. Ancak dün gelen sms’te ağustos döneminde sevk edileceğim yazıyor. Kafamı karıştıran nokta şu: yoklama işlemlerimi henüz yaptırmadım, ağustosta sevk edilebilmem için mayıs sonuna kadar yaptırmam gerekiyor diye biliyorum. Ancak bu durumda e devlette ona göre bir tarih yazması gerekmez miydi? Hangisini dikkate almalıyım?
teşekkürler
Yüksek Lisans Kayıt Silinmesi ve Tecil
|
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 40
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 4.530 (Bu ay: 287)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 6 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası