Niye bu hayvanları öldürüyoruz? Niye kısırlaştırmiyoruz? Ben anlamıyorum.
Bakanlık el atsın, seferberlik ilan edilsin. Tüm veterinerler, tüm hekimler bu işi yapsıj çözsünler bitsin.
Arkadaşlar, sigortam.net'ten kasko yaptirdigim aracımı sattım aynı gün ikinci el bir araç aldım.
Sattiktan sonra musteri temsilcisi kasko ve sigortayi iptal edelim, yeni kaskoya hasarsizlik yansır dedi.
Dediği gibi yaptım, trafigi yaptik indirimini aldık.
Ancak kaskoda hasarsızlık gelmiyor. Sorun nedir acaba? Hasarsızlik da en üst kademedeydi
....
Bu diziye biraz maruz kaldım bu ne yahu?
Yani bu noktaya ne zaman geldi bu iş?
Hindistan dizileri solda sifir kalir ben böyle bir şey gormedim. Hitap ettigi yas grubu 0-13 yas
Zirve yani. Komedi dizisi diyecegim ama gülmedim de...
.
.
VAR'dan önce hakemler daha doğru karar veriyordu
Arkadaşlar acı ama gerçek. Böyle bir saçmalık olabilir mi?
Böyle olacaksa eğer sene başında desinler , şu takım bu sene şampiyon olacak ,öyle uygun gördük , ona göre izleyelim de umut besleyip mutsuz olmayalim , acik acik soyleyin, yazik ya
VAR olmadan önce bari diyorduk ki "Her insan hata yapar, görmemiştir hakem de insan" falan diye kendimizi avutuyorduk
Türkiye'de herkesle beraber -hatta çok daha iyi açılarla ve yapay zeka yardımıyla- milyonlarca dolarlik ekipmanlarla koskoca hakemler , pozisyonları göremiyor.
Ben artık süper ligi izlemekten yoruldum, Fenerbahce'yi sevsem de artık midem bulanıyor böyle rezilllik olabilir mi?
Her hafta ya her hafta VAR maça negatif etki ediyor, şaibeli kararlar böyle bir şey olabilir mi ya?
Arkadaş kollama ya GS'yi kollama , BJK'yi kollama , adam gibi karar ver , 3 buyuklerinnsana ihtiyaci yok ,kimseyi kollama kardes, utan utan
...
..
|
Çalınan IPHONE IMEI Kaydını Pasaporttan Düşürme
|
|
May The Force Be With You |
Son Giriş: 4 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 sa.
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16.117
İkinci El Bölümü Mesajları: 163
Konularının görüntülenme sayısı: 59.913 (Bu ay: 1.041)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7.169 (Bu hafta: 10)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası