Uygun yazlık internet önerisi
Merhabalar.Yazlıkta kullandığımız 8mbit internetin taahhüdü gelecek ay sona eriyor.Türk telekom 16mbit için ortalama 110 tl civarında teklifler sunuyor.Netspeed 100 gb kotalı 35mbit 63 tl,kota aşılırsa maksimum 86 tl fakat ondada zam gelme riski olacak 2 sene.Yaklaşık 5-6 ay hattı dondurmayı düşünüyoruz evde olmayacağımız için.Bölge Yalova Çınarcık.Hattımız 72mbit vdsl2 destekliyor ve tt kutu hemen yan sokağımızda.Ne önerirsiniz?
Yeni iss önerisi
Merhaba arkadaşlar.Aralıkta ttnet 16mbit 90 tl aboneliğim sona eriyor.Ttnet aynı abonelik için 108 tl teklif etti bunu kafadan eliyorum.Bölgem şişli,altyapım maks 26mbit hipernet…binamızda türksat altyapısı mevcut.Arada kaldıklarımı listeliyorum sizce en mantıklı seçim ne olur ?
Not: fiber altyapı talebim var ve olabileceği söylendi genel müdürlük onayı bekleniyormuş ama yakın zaman için pek ümitli değilim.
1-Netspeed 35mbit 86 tl ( 24mbit kullanabileceğim ) taahhütsüz
2-Kablonet 3 ay bedava 27 ay taahhütlü 50mbit akıllı sınırsız akşamları 20 mbit..ortalama 93tlye geliyor
3-Vodafone Türksat alyapısı üzerinden 50mbit ( buda kablonet ile aynı fakat akıllı sınırsız yok) 3ay bedava 27 ay taahhüt ortalama 110 tlye geliyor. Babam redli olduğundan onun adına açarsak 101 tl oluyor.
Türkneti kafadan eliyorum çünkü 100 tlye 24 mbit kullanabileceğim için netspeede göre pahalı oluyor.
Türk Telekom Fiber Altyapı Geliyor
Merhaba arkadaşlar.
Yaklaşık 2 ay önce Türk Telekom Müdürlüğüne fiber altyapı talep dilekçesi yazıp vermiştim.Mahalle muhtarımızla sürekli irtibat halindeydik ve kendisi de Beyoğlu Türk Telekom müdürü ile temastaydı.Nihayet müdür muhtarımıza yakın zamanda mahallede fiber dönüşüm çalışmalarının müjdesini vereceğini söylemiş ve bana da mesajlaşmalarını aynen gönderdi.Ben de 3 kez Türk Telekom genel müdürü Ümit Önala mail atıp durumu anlatmıştım.Bugün genel müdürlükten de arandım ve fiber dönüşümün yapılması için gerekli yerlere talimatların verildiğini ve sürecin hızlandırılması için yeniden bilgi verileceği söylendi :) Eğer yakınımızda fiber çalışması yapıldıysa sürecin daha hızlı olacağını söylediler.Karşımdaki iki yeni binaya turuncu fiber kabloları gidiyor.Zor olmayacağınu düşünüyorum.Bölgem Şişli Bozkurt Mahallesi.Süreci bu konu üzerinden paylaşacağım.Bölgemde yüzde 90 kablonet kullanımı var.Tt altyapısı yetersiz.Ttnet ile taahhüdüm aralık ayında bitecek.Fiber yetişmesi durumunda nasıl bir yol izlemeliyim sizce? Hesaplı,performans alabileceğim bir abonelik arayışındayım.Tabi fiber yetişmezse ya kablonet alıp yada taahhütsüz bir iss ile süreci beklemek niyetindeyim.Düşüncelerinizi paylaşırsanız sevinirim.
Kablonet vs Vodafone Kablonet
Merhaba arkadaşlar.ttnet ile taahhütüm aralık ayında bitecek ve benim için en mantıklı seçim kablonet görünüyor.Sormak istediğim şu; Vodafone da kablonet altyapısıyla fiber hizmeti sunuyor ve kablonete göre fiyat ve limitsiz olma avantajı var.Sizce akıllı sınırsız kablonet yerine vodafone tercih edersem sıkıntı yaşarmıyım,değer mi? Bildiğim kadarıyla verdikleri modeme kadar kablonet ile aynı..
Creative Gigaworks G500 dijitale çevirmek
|
SİSTEMİ SONUNDA TOPLADIM DÜŞÜNCELERİNİZ ?
|
Sistem tavsiyesi
|
VATAN COMPUTER'IN ÖNERDİĞİ TOPLAMA SİSTEM
|
1200 TL SİSTEM TAVSİYESİ
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 443
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 5.431 (Bu ay: 82)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar