Eski laptopum da monster un tulpar modeliydi. 2 adet m.2 ssd girişi 1 adet de sata girişi vardı. bunda sata girişi göremedim. benmi göremedim gerçekten yokmu?
samsung m.2 ssd arızalandı hangi adres?
m.2 ssd arızalandı. pc yi servise yolladım arızalı diye çıkartıp göndermişler. Sonradan harici kendim almıştım. garanti için hangi adrese gönderiyoruz?
bu arada garantisi 2 yıl değilmi? 2 yıl ın dolmasına 5 ay var ama, 5 yıl garantisi var diyen bir arkadaş oldu teyit etmek istedim...
Hotmail hesaplarıma sürekli saldırılıyor
Sürekli Kullandığım hotmail hesabıma bi kaç aydır sürekli saldırılıyordu. Giriş hareketlerine baktığımda üst üste yabancı ülkelerden giriş girişimleri oluyor. Bu kadar saldırının üstüne başka hesaplar birde iş için kullandığım bir hotmail hesabı açtım. bu gün üçüne birden girme girişimi olmuş. microsoft dan dahesabınıza biri erişmiş olabilir diye mesaj geldi. hemde tüm hotmail adreslerim için aynı anda geldi.
Bu durumu anlayamadım ve son derece canımı sıkmış durumda. Birde bu aralar instagram ve twitter hesabımada çalma girişimi oldu hepsi üst üste geldi. Sİzce neden olabilir ?
Hattımı Turkcell'e taşıdım. Daha 2 gün oldu geçtiği ve 1 yıl taahütlü bir şekilde taşındı.
benim bu taahütten vaz geçmek için 14 gün gibi bir sürem yokmu? Geçip pişman olabilirdim bölgemde çekmiyor olabilirdi.
1 yıl kullanmak zorundamıyım? vodafone'a geri dönmek istiyorum...
hattımı taşıdım iptal edebilimiyim
dün Turkcell satıcısının övgülerine dayanamayıp hattımı Turkcell e taşıma işlemi yaptı. ama 1 yıl taahhütlü ve benim taahhüte alerjm var. Vodafone da kullandığım tarife taahhütsüz. hattımı taşımayı iptal edebilirmiyim??
Modemim var uyguna internet öneriniz?
|
|
|
Yeni laptop feci kasıyor
|
|
Bir Günde Taht'a Çıkmadık! Bir Günde Taht'tan İnmeyiz! İmparator FATİH TERİM! Ölene kadar seninleyiz!!! |
Bir Günde Tahta Çıkmadık! Bir Günde Tahtan İnmeyiz! İmparator FATİH TERİM! Ölene kadar seninleyiz!!! |
ŞAMPİYONLUK ŞARKISI BÖYLE YARIM KALMAYACAK, O KUPA BİR GÜN ELLERİNİZDE KALKACAK... |
Son Giriş: 5 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 12 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 945
İkinci El Bölümü Mesajları: 45
Konularının görüntülenme sayısı: 31.702 (Bu ay: 431)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 12 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar