Canakkale'de yeni tasinacagim sitede TT fiber var. Su anki evimde superonline fiber kullaniyorum ve TurkTelekom diyince bile bir urperti geliyor. Eskiden cok rezaletti su an nasil bilmiyorum. (TT Fiber kullanmadim hic, adsl/vdsl bahsediyorum)
Ne onerirsiniz? Turksat TT altyapisini kullanacak olsa da daha iyi hizmet verebilir mi?
Linux + Windows sistem tavsiyesi
Su anda elimde fena olmayan bir sistem var;
Ryzen 5 3600
Corsair Sivi Sogutma 2x120mm
ASUS TUF B450M-PRO Gaming
RX 6700XT
550W PSU
4x8 gb Corsair 3200mhz CL16 Ram
SSD
Ozellikle anakart'tan hic memnun degilim, islemciyi de yeri gelmisken degistirmeyi dusunuyorum. Bilgisayar muhendisiyim, linux tarafinda isimi hallediyorum (evden calisiyorum), windows tarafinda da genellikle simracing oynuyorum. Ekran kartindan gayet memnunum.
Butce olarak da pek sorun degil acikcasi ama daha cok fiyat/performans urunlerini seviyorum. Benim icin kasanin stabil ve sessiz (olabildigince) calismasi onemli.
Linux tarafinda anakart'in ozellikle calismayan ya da salak sacma sorunlari olmayan bir modeli olmasi en buyuk tercihim. Mesela su anki anakartimin sicaklik degerlerini direk olarak goremiyorum, ekstra bir islemler yapmam gerekti. Ayrica bluetooth olmasi gerekli.
Bu durumda nasil bir sistem onerirsiniz? Kasa olarak da buyuk kasaya gecmeyi istiyorum, ATX oluyordu sanirim adi su an emin olamadim. Bende onun bir tik ufagi olan var (mATX'di sanirim)
|
Satış vekaleti ile ilgili
|
Esnemeyecek 40x60(ya da 70) boyutunda malzeme önerisi
|
İstanbul Berber Önerisi
|
Istanbul Beykoz Kurs Önerisi ?
|
Mezun oldum, askerlik konusunda ne yapmam gerekiyor?
|
Sokak hayvanlarına marketten ne alınabilir?
|
Meslek: Software Developer
İlgi Alanları: Felsefe, Müzik, Programlama
Felsefe meraklısı, fazla düşünür. |
Son Giriş: 4 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.884
İkinci El Bölümü Mesajları: 69
Konularının görüntülenme sayısı: 49.893 (Bu ay: 555)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 556 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic