Ryzen 5 3600 için 1000-1500 TL fan önerisi
Merhaba,
Kasa: Falcon 3060 v2.
İşlemci: AMD Ryzen 5 3600.
PSU: ASUS ROG STRIX 650G 650W 80+
İşlemciyi 6 aydır stok fanla kullanıyorum. Baştan yeterli olur yorumlarını gördüğüm için fan almamıştım.
The Last of Us oynarken işlemci sıcaklığı 92'ye kadar çıktı. Özellikle gölgelendirme yüklenirken 98 derece olduğunu gördüm ve korktum açıkçası. :D League of Legends oynarken 75-80 civarında seyrediyor.
1) işlemci için soğutucu öneriniz ne olur? İşlemci soğutucusu bütçem 1000-1500 TL civarında. Kule tipi fanlardan düşünmüştüm, ama kasaya uymaz sanırım.
2) termal macun öneriniz ne olur? Fiyat/Performans olabilir.
3) kasa için eğer destekliyorsa üst tarafa soğutucu eklenebilir mi? Destekleyip desteklemediğini bilemedim.
Ek: Boştayken işlemci sıcaklık değeri şu şekilde;
Selamlar herkese,
Geçen sene, taktiksel ve gizlilik içeren bir oyun oynamıştım, son 3-4 sene içinde çıkan bir oyun olduğunu biliyorum. Hafif cyberpunk havası vardı sanki tam hatırlayamıyorum.
Oynadığım kadarıyla görev fazlalığı vardı, npc'ler mevcuttu. Kutulardan çeşitli materyaller bulup, karakteri ve silah yükseltmesi/silah yapımını sağlıyorduk.
Oyundaki duvarlarda kamera sistemi gibi bir şey vardı, belli bir açıyla o alanı tarıyordu. Keza bazı askerler de bu şekilde ortamı tarayabiliyordu.
Zamanım olmamasından dolayı belki 1 hafta oynayıp daha sonra alırım diyerek sistemden kaldırdım. Şimdi de oyunun ismini hatırlamıyorum. :(
Aşağıdaki görsel bahsettiğim oyuna ait değil, fakat atmosfer yapısından ve renkleri bu görsele benziyordu.
Aşağıdaki görsel "Cyber Knights: Flashpoint" oyunna ait. En azından bir oyunu elemiş oldum.
|
|
|
Samsung s4 - Geri ve seçenekler tuşu calismiyor
|
Algoritmalara nasıl çalışılmalı?
|
USB belleğe Windows ve Linux yüklemek
|
|
Sezon 6 - Boss Mode -Conquest görevi
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.530
İkinci El Bölümü Mesajları: 70
Konularının görüntülenme sayısı: 45.330 (Bu ay: 768)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 303 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Spor