Merhaba arkadaşlar ikinci el bir araç bakıyoruz düzgün bir yerde yapılmış exper raporuna bakarak şaselerde,podyelerde(ne olduğunu bilmiyorum),direklerde hiç bir şekilde işlem ve boya yoksa airbaglerde hiç açmamış ve tamamen orjinalse bu araç kazasızdır gönül rahatlığıyla binilebilir diyebilirmiyiz?
diğer bir sorum km si düşük yaşı büyük veya km si fazla yaşı araçlardan hangisi akıllı olur.alınacak araç pick up şantiyede kullanılıcak 4 adet
Bilgisayar dos boot olmuyor.
Merhaba arkadaslar bios guncellemesi icin laptopumu dos ortaminda acmaya calisiyorum.
Rufus programiyla Freedos bootable usb yaptim.uefi kapattim legacy modda usb den baslatmaya calisiyorum ama herseferinde cursor takilip boyle kaliyor herseyi denedim.baska usb denedim.unetbootin ve poweriso programlarini denedim msdos 6.22 iso da denedim ama hep ayni hep ayni
borsada endeks diye bir yatirim varmi?
Merhaba arkadaslar hayatinda hic borsa tecrubesi olmayan yeni yeni bazi konulari ogrenen bir arkadasiniz olarak uzun zamandir kafama takilan bir konu var dunya borsalari turkiye dahil endekslerinden bahsedilir belirli bir matematiksel ortalama ile hesaplanan bu ortalama uzerinden yatirim yapilabiliyormu yani diyelimki borsa istabul 30 endeksi 10 olsun bu endeks uzerinden 10 liralik aldim o borsanin endeksi 11 olursa benim 10 lira 11 olsun 9 olursa da benim para 9 olsun.
Acil Kasa Topluyorum Fikir?
Merhaba Arkadaşlar evde çoğunlukla Autocad ile çizim onun dışında arasıra arma3 ve coh 2 oynuyacak müzik film vs. bi fikir verseniz son rutuşları atsak.overclockla ugrasmiyacagim icin anakarti msi daha ucuz bi modeline cevirip farki ekran kartina yatirayim diyorum.ne dersiniz
İşlemci Amd Ryzen 3600 2000tl alindi amazon.com.tr
Anakart Msi B550m pro vdh 1198tl alindi inventus
Bellek Gskill 2x8Gb 3600Mhz 739tl alindi hepsiburada
Ekran Kart Nvidia 1650Super
Kasa Msi Mag100M 498tl alindi trendyol
ssd Crucial P5 500gb 750tl alindi trendyol
Psu Sharkoon SHP650 V2 650W 80+ 358tl alindi hepsiburada.com
|
MONSTER ABRA A7 V6.5 CLEVONUN HANGI MODELI?
|
7/24 ACIK SERVER TAVSIYE
|
7-8 Bin Liralik Sistem Tavsiyesi
|
7-8 Bin Liralik Sistem Tavsiyesi
|
Turkcell Note 4 Boot Menu Acilmiyor
|
Meslek: Electrical and Electronic Engineering
İlgi Alanları: Cisco,Linux,Dsp,Image Processing
Too many prisons and not enough schools Too many weapons and not enough tools Not enough teachers, too many fools |
Alışveriş yaptıklarım Kontendoo --Dr.Mobile -- unstoppable -- iski -- Zephyrantes -- Skystar37 -- Caesar -- Eyil77 -- sword -- CXXXL -- İzzet -- Dı2acula -- er9en -- Vals -- Hey -- ozer66 -- Faberge -- Mitrox -- Kuvvet_Mira -- Umutcan -- rainbowr6 |
Alışveriş yaptıklarım Kontendoo --Dr.Mobile -- unstoppable -- iski -- Zephyrantes -- Skystar37 -- Caesar -- Eyil77 -- sword -- CXXXL -- İzzet -- Dı2acula -- er9en -- Vals -- Hey -- ozer66 -- Faberge -- Mitrox -- Kuvvet_Mira -- Umutcan -- rainbowr6 Kefil olduklarım Kontendoo,Kuvvet_Mira, |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.366
İkinci El Bölümü Mesajları: 586
Konularının görüntülenme sayısı: 43.387 (Bu ay: 665)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 9 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası