Asus Maximus Extreme VIII
Merhaba sevgili forum kullanıcıları. Başlıkta belirttiğim ve uzun zamandır kullandığım kartı değiştirmeyi düşünüyorum. Ama piyasayı incelediğimde performansı dikkate almazsak, bu kartın bana verdiği ekstraları verebilecek seviyede kartlar 5000 liralardan başlıyor. Kart ile birlikte gelen OC panel,ekstra fan yuvaları, sıcaklık sensörler, dahili bluetooth, dahili WİFİ,çift BIOS,anakart üzerindeki hızlı erişim tuşları vs gibi bir çok özelliğinden dolayı satmak istemiyorum. Ama maalesef 6700K artık benim için yetersiz kalıyor. Sırf bu anakarttan dolayı 3 defa satmaya niyetlenip, daha sonra satmaktan vazgeçtim. Aktif olarak online BFV oynamaktayım,ve artık 2K 120fps alamıyorum(gtx1080+6700K+32gb ddr4)
Konu hakkında tavsiyelerinizi dinlemek isterim. Lütfen taraftarlığı ve savurganlığı bir kenara bırakarak fikirlerinizi saygı çerçevesinde bildiriniz.
6700k ve bu yadigar ile birlikte 2080-3060-3070 alıp darboğaz ile kullanmak mantıklı mıdır? Bu anakartın muadilini almam mümkün değil, şu durumda o kadar para vermeye hiç niyetim yok.
Şimdiden teşekkür eder,hepinize iyi geceler dilerim
https://www.asus.com/tr/SupportOnly/MAXIMUS_VIII_EXTREME/HelpDesk_Knowledge//
32" IPS/VA 144hz 2K Çözünürlükte Monitor, Hangisi alınmalı?
|
|
|
|
Severek Kullandığım Turksat Aboneliğimi Devrediyorum
Sistem çalışıyorken, biranda kendini resetliyor.
|
1400 lira faturali gtx 780 kartima değişim kararı çıktı.
|
Kaybedenler Kulübüne bir üye daha ...
|
|
Referanslarımı inceleyiniz, çok şükür bugüne kadar 1 tane olumsuz alışveriş olmadı... |
somurtuş ki bıçak,nara ki tokat,zift dolu gözlerle karanlık, kat kat, yalnız seccademin yününde şefkat, beni kimsecikler okşamaz madem, öp beni anlımdan,sen öp seccadem. Necip F. Kısakürek |
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.215
İkinci El Bölümü Mesajları: 676
Konularının görüntülenme sayısı: 58.312 (Bu ay: 436)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 294 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El