MPG Z790 EDGE WIFI ddr5 ram tavsiyesi
Selamlar linkteki anakartı aldım işlemci i5 14600k sipariş vereceğim fakat ram kararsız kaldım destek listesinden çıkamadım
listede olan 32 gb herhangi bir ramden 4 adet alsam 4*32 problemsiz çalışırmı (dual olarak) veya illa kit mi almam gerekiyor
https://tr.msi.com/Motherboard/MPG-Z790-EDGE-WIFI/support#mem
Cupra Leon mu yoksa Leon Fr mı
Merhabalar ikisi arasında bi seçim yapsaydınız hangisini seçerdiniz veya 1.500 e hangi aracı alırdınız
Corollayı eledim 125 hp (sanırım turbosuz) olduğu için. ayrıca 10 yıldır 3 farklı 1.4 d4d coralla kullandım.
Önerilere açığım şimdiden teşekkürler.
Dac mı network player mi
Merhabalar Marantz Pm 6005 (dahili daclı) amfim ve Dali Zensor3 Bookself Speaker ım var kaynak bilgisayar optik kablo ile amfiye bağlı (seskartı creative x-fi titaniyum)
biraz daha iyileştirme yapmak için topping e30 dac almayı düşünüyorum faydası olurmu veya network player mi almalıyım teşekkürler.
r5 3600 için B450M-DRAGON yeterlimidir
|
3600 için B450M-DRAGON yeterli olurmu ?
|
|
Sistem upgrade anakart işlemci ram
|
Toshiba Klima iç - dış ünite kod farkı.
|
|
Bağ-Kur'a Zam mı gelmiş ?
|
feyt180 Sorunlu alışveriş bozuk anakart sattı! 120 TL havaya uçtu. Sattığı ürünün arkasında durmaz ve itinayla ailenize küfür eder ! AkadamiNET sorunlu alışveriş parayı gönderdim ürün gelmedi.200TL Sorunsuz Alışverişlerim: Fenerbahçe SK - righteous@ - blackdiamond16- aRDaa - bukalemun - izomer - ozyoldas-dede28-mutama-FATALIST-blackdiamond16 |
Son Giriş: 8 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 8 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.904
İkinci El Bölümü Mesajları: 92
Konularının görüntülenme sayısı: 20.202 (Bu ay: 379)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 48 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware