8GB Rx580 3200 TL
2133 mhz de çalışan ddr4 ram problemi
selamlar, benim asus tuf gaming a520m-plus anakartım, rzyen 5 5600 işlemcim ve 8 + 8 gb corsair DDR4 3000 MHZ ramım var. anakartımın biosuna girip D.O.C.P seçip profile 1 yaptığımda rami 2966 mhz ve voltaj, timing gibi ayarları yapıyor. ama kapatıp açtığımda boot etmeyip bir iki sefer başa dönüp bana sistem stabil çalışmıyor tarzında bir uyarı verip tekrar biosa atıyor. benim bu ramleri 2133 den daha yüksek bir hızda çalıştırmam için ne yapmam lazım yardımcı olabilecek varmı ? teşekkür ederim şimdiden.
anakart: bios son sürüm (3002)
ramler siyah olan 2 slota takılı
ram: CORSAIR VENGEANCE DDR4 HYNIX 8 GB CMK8GX4M1D3000C16
GIGABYTE GeForce GTX 1660 OC 6GB - 5350 TL
bu ay şirketimize iki binek araç ihtiyacı oldu. önce kiralama düşündük. ama araçların kira tutarları 7000 civarı olunca satın alma yoluna gittik. ilk başta amaç 2 adet egea 1,3 dizel almaktı. fiatın yetkili satış noktalarını arayıp fiyat aldık ama malesefki araç yok. biri egea olmasın doblonun full versiyonu olsun, diğeride 1,3 bulamadık bari 1,6 alalım dedik. bir aylık aramanın sonunda elimize geçen opsiyonlar bunlardı.
Ubisoft indirim kodu
%21 indirim sağlayan kod: welcome2021
Bedava Prison Architect
iş yerinde bilgisayarımın elektriğini prizden kapatıyorum. sabah geldiğimde tarih 01/01/2009 olarak değişiyor. bios pilinin bitmiş olduğunu düşünerek yeni pil taktım. ama 1 hafta geçmemesine rağmen şu anda aynı problem devam ediyor. taktığım pilin voltajını ölçmüştüm ve 3v olarak gözüküyordu. bu problemi nasıl aşarım yardımlarının için şimdiden teşekkürler
Personel Taşımacılığı
|
|
Daha yüksek fps ?
Meslek: web
İlgi Alanları: ufc
E-ticaret Uzmanı |
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 6 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.100
İkinci El Bölümü Mesajları: 80
Konularının görüntülenme sayısı: 14.259 (Bu ay: 135)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 250 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar