Herkese merhaba
Evde TTNetin verdiği ZTE h3600 modeli modem var, 100mbit fiber internet kullanıyor. Şablonda göstermeye çalıştığım gibi modem salonda, bilgisayarım ise başka bir odada, kablo çekmek istemiyorum o kadar yolu. Wifi adaptörü ile denediğimde sinyal gücü iyi gözüküyor fakat internet hızı 10mbit'lerde kalıyor.
Önceden modeme ethernet kablosu ile bağlıydı PC, oyunlarda ping sorunu olmuyordu hiç. Buna yakın bir deneyimi nasıl elde ederim?
1)Ne tür bir sinyal genişletici almalıyım? Marka model öneriniz olur mu?
2)Aldığım sinyal genişleticiden PC ye tekrar ethernet ile bağlanabilir miyim yoksa her türlü kablosuz olarak mı bağlanmam gerekir? Çok bir fark olur mu?
3)PC için elimde Airties 2315 modeli bir USB Wifi adaptör var işimi görür mü?
Şimdiden teşekkür ederim.
Bu anakarta 4070 ti olur mu?
Selamlar.
Sistemimde gigabayte b450m s2h anakart var. Buna PNY 4070 ti takmak istiyorum. Kart 3 slot 6cm kalinliginda. Sanirim taktığım zaman sag alttaki sata portlari cort olacak. Bunlari kullanabilmemin bir yolu var midir sizce? Yoksa anakart degistirmek bu ikili icin şart mi?
Merhaba herkese,
Günlük kullanım ofis işleri için bir laptop arayışındayım. Oyun da oynamak istiyorum ama genel olarak masaüstünde oynadığım için çok ağır oyunları oynamam sanıyorum. Taşınabilirliği önemli o yüzden 2kg ve altı bakıyorum. Güzel bir cihaz bulabilirsek max 20K ya kadar çıkabilirim sanırım.
Şu ana kadar araştırmalarımda Asus Vivobook serisi hoş göründü gözüme. Şöyle bir model belki:
Var mı önerebileceğiniz cihazlar?
https://www.hepsiburada.com/asus-vivobook-pro-15-m6500ih-hn084-amd-ryzen-5-4600h-16gb-512gb-ssd-rtx1650-4gb-vga-freedos-15-6-fhd-tasinabilir-bilgisayar-p-HBCV000031JCZV
NZXT H510 Elite Renk Değişimi
Selam herkese,
Yeni bir kasa arayışındayım NZXT H510 Elite modeli çok hoşuma gidiyor, fakat aradığım fiyat aralığındakiler hep beyaz, siyah renkliler en az iki katı, sistemimde de masa dahil herşey siyah olduğu için sırıtır diye düşünüyorum.
Size sorum acaba bu kasanın beyaz olan parçalarını siyaha çevirmek zahmetli bir iş midir? Nasıl yapabilirim sizce, öneriniz olur mu?
1000TL civarına ev ses sistemi önerisi
|
|
|
Bu anakartlar da 5.1 girisi nasil oluyor?
|
Monitor nereden alınır?
|
5000 TL lik sistem (monitor dahil GPU hariç)
|
Meslek: Doktor
İlgi Alanları: Graphic Design
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 2.437
İkinci El Bölümü Mesajları: 84
Konularının görüntülenme sayısı: 83.484 (Bu ay: 870)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 31 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun