ONS Altın alıp satmak için Forex arayışındayım
Merhabalar,
Şu anda Kuveyt Türk 'teki hesabımda TradePlus ile TL-USD USD-ALTIN TL-ALTIN alıp satıyorum kendimce, ama bu işi biraz daha ilerletmek istiyorum bu yüzden daha profesyonel bir kurum ile çalışmak istiyorum, internette araştırdım Forex şirketleriyle metatrader4 ile işlem yapmak gerekiyormuş, fakat karşıma çıkan her şirketi çok dikkatli araştırıyorum ve neredeyse hepsinin insanları dolandırdığını görüyorum, peki bu forex te dürüst bir firma yok mu?
Aşağıdakiler Hayali Komplo Teorisidir(Bu uyarıyı yazmazsam beni mahkemeye verirler, çünkü ifşa olacaklar)
Dolandırıcı firma tespit etmek çok kolay:
-Sistemi donuyorsa / kilitleniyorsa dolandırıcıdır.
-Verdiğin emri gerçekleştirmiyorsa dolandırıcıdır.
-işlemlerden değil de, sizin cebinizdeki parayı boşaltmaya çalışıyorsa dolandırıcıdır.
-daha çok yatır, daha çok yatır diyorsa dolandırıcıdır.
-Çok HIZLI para kazanacaksın diyorsa dolandırıcıdır.
-Çok KOLAY para kazanacaksın diyorsa dolandırıcıdır.
Kripto para firmalarından biliyorum, bitcoin ethereum gibi sanal paralar hareketlenmeye başladığından şirketler kullanıcıların sistemlerini donduruyor onların paralarıyla kendileri oynuyor, müşterisinin parasını kendine sermaye yaparak para kazanıyorlar, sonra piyasa sakinleyince müşterilerin/kullanıcıların hesaplarına geri yüklüyorlar.
Sistem kilitlendi yalanını söylüyorlar. Tabi kilitlenir, kilitlenmezse milletin kasasını boşaltamazlar, onlardan izinsiz, onları kazanmaya çalıştığı parayı tek başına kazanamazlar. Yasaların boşluklarından faydalanmak suretiyle üyelerinden çalarak, zengin oluyorlar.
Forex firmaları benzer şekilde işlemlerden değil, müşterilere/kullanıcılara/üyelere icra davası açarak para kazanıyorlar.
Yabancı forexlerin reklamlarını da görüyorum acaba yönüm o taraf mı olmalı, yurt içinde hiç kimseye güvenemeyecek miyim?
DIŞ GÜÇLER OLMASAYDI -Libya -Mısır -Irak -Suriye -Yemen
|
|
Subwoofer Kabin Hz Ton ayarlaması Hk. Yardım
|
Violence VX-10 Subwoofer aldım - Review -Bol fotolu
Oto teyp e Subwoofer bağlamak ???
|
|
MAX 15Bin'e Otomatik ne alınabilir ?
|
850 EVO kurduk RAPID test sonuçları SAMSUNG EVO 850
|
Bursa'da Hangi Spor için hangisini tavsiye edersiniz ( BURSA )
|
. |
Son Giriş: 3 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.802
İkinci El Bölümü Mesajları: 28
Konularının görüntülenme sayısı: 60.891 (Bu ay: 846)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 202 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware