Arkadaşlar merhaba az önce technounique.com adlı bir siteden sipariş verdim kapıda ödemeli sitede Lenova LOQ Ryzen 7640S işlemcili RTX4060 ekran kartlı laptop kapıda ödemeli 18.000 TL. Fiyat ile satılıyordu neredeyse fiyat piyasanın yarısı açıkçası siparişiniz hazırlanıyor falan diye mesaj geldi ancak siteyi hiç duymadım bilmiyorum .... Bilen duyan varsa yazabilir ne kadar güvenilir . Buraya yazma sebebim hep beraber görelim bana ne gelecek ve daha doğrusu gelecekmi onuda bilmiyorum sizlerede aşama aşama buradan bilgi vereceğim eğer böyle bir laptop ciddi anlamda bu fiyata gelirse ki sanmıyorum. Diyelim geldi ve ben buradan yazdım hiç durmayın 😁 Benim bu alışveriş için kapıda ödemeli gönderiyor olmaları sahtekar olmaları ihtimalini çok düşürdü ancak iptal ettik stok bitti gibi dönüş olmazsa eğer ve şimdilik yüzde 1 ihtimal gelirse yarı fiyatına laptop almış olma ihtimalimiz olur diye düşünüyorum naçizane. Ne demiş Nasrettin hoca ya tutarsa 😁 Lütfen yorumlarda dolandırıldın yok sahtekar oldukları belli salaksın falan gibi şeyler yazmayalım neticede bile bile yüzde 1 ihtimal üzerine bunu yazıyorum. Lütfen sizde görüşlerinizi yazın ne dusunuyorsunuz bu konuda yada kapıda nasıl bir dolandirilma yöntemine kurban gidecem tahminleri alayım 😁😁😁
tanınmayan usb mouse ve klavye sorununa çözüm axi adama teşekkür
|
çözene kocaman bir afferim benden :)
|
çözene kocaman bir afferim benden :)
|
DH TEKNİK YARDIM BOLUMUNDEN İNCİLER ..
|
Anakart arıza tespit cihazı Türkçe kitapçık lazım
|
Trident cyberbladei7 VT82C686B ANAKART yardım
|
CD Romu DVD ye Çevirin diyenlere İnanmayın girin bakın
|
... HER TURLU ALIŞVERİŞİNİZDE SİTE UYELİK TARİHİNE VE REFERANSLARA BAKIN ONA GÖRE KONUŞALIM ... |
Son Giriş: 9 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 9 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.025
İkinci El Bölümü Mesajları: 715
Konularının görüntülenme sayısı: 4.754 (Bu ay: 63)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 7 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El