2 Monitör Arasında Kararsız Kaldım.
Merhabalar, bir süredir monitör arayışı içerisindeyim. Eleye eleye 2 monitör arasında kaldım.
- monitör AOC 24" 24G2SPU/BK 165Hz 1ms HDMI DP FHD IPS Gaming Monitör | ITOPYA
- monitör Dell 23.8" G2422HS IPS 165Hz 1Ms Full HD Adaptive Sync (DP+HDMI) Yükseklik Ayarlı Gaming Monitör - Gaming.Gen.TR
İki monitör arasında kaldım. Tercih yaparken hata yapmak istemiyorum. Ayrıca DELL monitörün 27 inch olanı da var onu da düşünüyorum ama acaba çok mu büyük olur karar veremedim. Destek olabilir misiniz.
16 GB Kullanılabilir Miktar; 7,95 GB Sorunu
Merhabalar, Kingston HyperX Predator 8x2 toplam 16 GB ram kullanmaktayım. Dün akşam bilgisayarımı kontrol ettiğimde biosda ve görev yöneticisi altında performans kısmında Bellek miktarını 16 derken kullanılan bellek 8 gb olarak gözükmektedir. Donanıma ayrılmış bellek miktarı 8 gb olarak gözükmektedir.. Ramleri tek tek taktığımda bir tanesi ile bilgisayar açılırken diğeriyle bilgisayar açılmıyor. Ana kart üzerinde CPU ve RAM ışıkları sürekli yanık kalıyor. Sormak istediğim ramlerden bir tanesi arızalı servise mi göndermeliyim yoksa farklı bir çözüm yolu mu var. Yardımcı olur musunuz.
Driver Yükleyince Görüntü Gidiyor
Merhabalar, 2 hafta önce forumdan bir arkadaştan Hd7870 ekran kartı aldım. Kartta bir sorun olmadığını söyledi. Arkadaşın adını vermeyeceğim. Çünkü belki kartta bir sorun yoktur bilemiyorum. Farklı bir bilgisayarda deneme imkanım olmadı çünkü. Ekran kartını aldığımda kurulu sisteme taktım ve güzel çalıştı. Driver yüklemesi yaptım hiç bir sorun çıkarmadı. Fakat sistemimdeki sorunlar nedeniyle bilgisayarı formatlamak zorunda kaldım. Daha sonra temiz sistem kurulumu yaptım. Ekran kartı driverlerini kurdum. Çoğunlukla vakit geçirmek için oynadığım world of tanks oyununa girdim. Oyun açılırken alt+tab yaparak masa üstüne döndüm. Tekrardan oyuna döndüğümde ekran rengarenk oldu ve görüntü gitti. Bilgisayar kendini resetlemeye başladı. Ardından ekran kartının driverlerini sildim ve tekrar yüklemeye çalıştığımda bilgisayar önce görüntü gidiyor ve daha sonra bilgisayar sürekli kendini yeniden başlatıyor. Güvenli modda başlatıp driverleri silince görüntü geliyor. Hiç bir şekilde driver yüklemesi yapamıyorum. Driveri yüklediğimde ana kart üzerinde CPU Led kırmızı yanıyor ve bilgisayar sürekli kendisini resetliyor. Sizce sorun ne olabilir? Farklı bir ekran kartı ile deneme yaptım şu anda bir sorun yok. Sorun ekran kartında mı yoksa işlemci ile ekran kartı arasında bir uyuşmazlık mı var çözemedim.
Toyota Corolla 2020 Vision Multidrive S Jant Seçimi Hk.
Merhabalar Kasım ayında Toyota Corolla 2020 model vision multidrive S paketini satın aldım. Malum araçta 15 inch jant var. Jantları değiştirerek 17 almak istiyorum. Fakat aracın kapıda bulunan plakadaki ebatlara baktığımda 16 inch kadar ebat verilmiş. Sitesinde aksesuar olarak satılan 17 inc jantlar için "Süspansiyon ayarlarından dolayı fabrika montajlı 15" ve 16" jantlara sahip araçlara uygun değildir." böyle bir ibare var.
1- Km ve hız göstergesi konusunda bir kalibrasyon sorunu yaşar mıyım? Örneğin araç 17" taktığımda 90 km hızla gidiyor ama hız göstergesinde 75 km gösteriyor gibi. Yada ben toplamda 10 bin km yol yapmışım ama 15 janta göre ayarlı olduğu için 12 bin km gösteriyor gibi.
2- Jantların çamurluğa sürtme gibi bir sorunu olur mu?
Teşekkürler..
Aracıma yapılan ekspertiz hk.
|
Aracımdaki Sözde Boya Hatası Hk.
|
Benzinde Ani Gaz Kesikliği
|
MSI Anakart CPU ve Ram hata ledi yanıyor
|
Aliexpress ürün takibi
|
SSD'ler PCI-Express X16 Veri Yolu Kullanımı Hk.
|
Meslek: Satış/Pazarlama (Otomotiv)
İlgi Alanları: Spor - Internet
ASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 ► Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz İşlemci ► Kingston HyperX Predator DDR4 3000 Mhz (2x8)► XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon™ RX 6500 ► Asgard 250 GB m.2 Ssd ► XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W ► Arctic Freezer 34 Esports DUO Soğutucu |
ASUS PRIME H610M-K D4 Intel H610 Soket 1700 ► Intel Core i5 12400F Soket 1700 12. Nesil 2.50GHz İşlemci ► Kingston HyperX Predator DDR4 3000 Mhz (2x8)► XFX Speedster QICK 210 AMD Radeon™ RX 6500 ► Asgard 250 GB m.2 Ssd ► XIGMATEK VECTOR S SERİSİ 80PLUS SİLVER 750W ► Arctic Freezer 34 Esports DUO Soğutucu |
Mk Deadly Alliance |
Son Giriş: 11 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 550
İkinci El Bölümü Mesajları: 160
Konularının görüntülenme sayısı: 26.734 (Bu ay: 698)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 44 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El