Sinerjiden aldığım kasa'da HDD görünmüyor ?
Merhaba sinerjiden bir kasa aldım
kasa bu arkadaş. içinde m2 ssd ile geldi bende olan HDD yi takmaya çalışıyorum ama PSU dan gelen bütün güç kablolarını denedim, anaakrttaki sata girişlerinin hepsini ayrı ayrı denedim olmadı sonra sata kablosunu değiştirdim yine aynı şekil denedim yine olmadı. hiçbir şekilde hdd yi görmüyor. hdd de çalışıyor laptop hdd si. onun dışında başka bir hdd vardı kullandığım onu taktım onu da görmedi. sorun neden olabilir bir yerden sata girişimi açmam lazım öyle birşey mi var delirecem
Word'de şekiller kayıyor tabloya girmiyor ?
Merhaba https://wetransfer.com/downloads/b5128971adbb4f84314bb6b758a809e320220609191048/81e949 Linkte bulunan word dosyasında bir tablo oluşturdum onun içine şemayı çizdim fakat okları içine ekleyemiyorum, okları da eklemenin bir yolu varmı? bu şemanın telefonda veya başka bir cihazda bozulmaması gerek TEZ hocam bunu ayarla diyor bir türlü yol bulamadım foto koysam fotodaki yazıları değiştirmem gerekebilir o da olmaz onuda kabul etmedi var mı bilgii olan ?
Merhaba , biz arkadaşımla bir eğitim seti aldık fakat tek cihazdan bağlanılabiliyor bizde kaydedelim dedik fakat screen record yapınca video kayda basıyoruz bir iki saniye kayıt başlangıcı oluyor sonra kaydı kapatırken 2 saniyede oradan ama aradaki video yok sadece 5 saniye falan kayıt alıyor. Bu videoyu nasıl kaydedebiliriz ? pc ye screen mirroring yaptım ordan kaydedeyim diye ama screen mirror de bu video blocklu falan diyor
Nasıl bir formül yazabilirim ?
Merhabalar ben instagramdan ürün satıyorum bunun için excell de bir tablo yaptım ama yorucu olmaya başladı tek tek girdi alıp hesaplamak. şartlı veya EĞER li bir formül yazmam gerekiyor anladığım kadarıyla. Sorum şu ben çok formül yazmayı bilmiyorum fotodaki gibi excel tablom
Şimdi yapmak istediğim şey ilk kolonda sehpa türlerim var mesela eskitme çınar veya renkli çınar vs bir kaç tane daha tür var. ilk kolona sehpanın adını yazıcam mesela eskitme sehpa fiyatım 200 TL yani maliyetim 200 tl, ama eskitme olayan ise 180 TL mesela maliyeti.
Şimdi ben başa sehpa cinsini yazıcam sonraki kolona fiyatını yazıcam sattığım fiyatı. üçüncü kolona ise havale veya kapıda ödeme yazıcam dördüncü kolonda ise bunları bana ayrıştırıp hesaplayarak bana kalan kar miktarını çıkartıcak.
Yani eskitmeyse 200 üzerinden hesaplayacak eskitme değilse 180 den hesaplayacak aynı zamanda havaleyse kdv düşmeyecek kapıda ödeme olursa kdv yi de düşerek hesaplayacak. bunu nasıl yapabilirim ?
İcloud drive data nasıl silinir?
İnstagram reklamları hakkında bilgililer baksın.
|
Sony LA-EA Adaptörler?
|
Samsung smart tv 55ru7100 bluetooth eşleşmesi sorunu?
|
|
COD: Warzone Klayve ayarlarını resetliyor?
|
Meslek: Mühendis
Apple Sahibi Olmayan, Apple Sever Kişilik... fixed: 23.09.2013 İphone 5 - 32gb ;)
|
Son Giriş: 2 yıl önce
Son Mesaj Zamanı: 2 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.316
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 60.605 (Bu ay: 667)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 141 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware