İstanbul'da, mümkünse Kadıköy yakası, ya da Mecidiyeköy-Beşiktaş hattında kullanıp memnun kaldığınız bir yer var mı?
Vaio'nun Radeon 7550 serisi GPU'sunda hata var diyor test yazılımı, bu yüzden DOS altında Boot edilip çalışan yazılımlar dışında bir şey çalışmıyor. Reballing, fırınlama gibi yöntemlerle çalışır hale getirenler varmış, ya da komple anakartı çıkma bir kartla değiştirmek de çözüm gibi. Ama işini düzgün yapan neresi var bilmiyorum.
Dün gece bir saatlik kesinti yaşayan var mı?
Oldukça yeni aboneyim, Türknet'de kesinti ne sıklıkta yaşanıyor bilmiyorum. Gece saat 2-3 arası bir saate yakın kesinti oldu. Modem loglarına göre "LCP down. Connection terminated." hatası vardı, login olamadığı için biraz sonra yine deniyor. Yani DSL sinyali var, karşıyla iletişime giriyor ama login olup internete giremiyor. Bu Gayrettepe santraline özel miydi yoksa genel bir sorun muydu? Takip edebileceğim network monitor sayfası var mı?
|
Ariston, kireç yüzünden su doldurma vanası çalışmıyor
|
Klonlanan SSD'den boot edince dosyaları bazen kaynak HDD'den okuyor
|
|
|
çin malı kablo usb portlarımı bozdu
|
iphone 4s GPS gariplikleri
|
|
--------------- Mesajları okuyabiliyorum ama cevap yazma iznim yok. Keenetic Extra DSL. Asus DSL-AC68U. Asus AC750. Mi Wifi Range Extender. Mi Box S. Huawei Band 4 Pro. iPhone 11 Pro. Gigabyte Z390 Aorus Pro Wifi. Samsung 970 EVO Plus 500Gb NVMe. Samsung 850 Pro 512Gb. Macbook Pro 13 Touchbar. HP Gaming Pavilion 15 cx0026nt. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 408
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 10.628 (Bu ay: 100)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 29 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Haberleşme ve Dijital Platformlar