PİONEER VSX-D710S Kurulum hakkında yardım
Merhaba evimde PİONEER VSX-D710S cihaz kullanıyorum 1 adet center 2 adet suuround 2 adet kule hoparlör ve Pionner S21 aktif subwoofer var
ne yaptıysam aktif sabwooferden ses alamadım elimde bir ucu 3.5 jack diğer 2 ucu aux kablom var
baglantıları sırasıyla yaptım subwoofer i preout çıkısına tek aux ile giriş yaptım sırasıyla aux girişinden tutun 5.1 girişlerine kadar bagladım fakat ses gelimiyor elimdeki 3.5 jack mı yanlış kullanıyorum evde telefona baglayıp kullanıyorum dvd unitem tv unitem yok bana yardımcı olurmusunuz
resimler ekte neyi nasıl baglıcam anlatırsanız sevınırım
İphone 15 Promax Ekran görüntüsü whatsapp paylaşmıyor
Arkdaşlar 15 promax ile ekran görüntüsü aldığımda yukarıdan paylaş seçeneğine girince alttaki whatsapp seçeneğini seçtiğimde hafiten bir gölge olup kişilerime giriş yapmıyor ve paylaşım yapamıyorum diğer uygulamarda bir sorun yok uygulamayı sildim geri yükledim aynı alınan ekran görüntüsü üzerinden paylaşım yapmıyor kaydettikten sonra paylaşıyor başına gelen varmı
X570 ANAKART İÇİN RAM ÖNERİSİ
AMERİKADAN ÜRÜN GETİREBİLECEK OLAN
|
AMERİKADAN ÜRÜN GETİREBİLECEK OLAN
|
samsung ssd 256 gb pro yazma hızı acil
ASUS Ekran Kartı STRIX-R9390-DC3OC garanti
|
MSI R9 390 GAMING 8G LE ^ LE ^ NEDİR
|
RE AUDIO NASIL BİLİRSİNİZ
|
RE AUDIO DUAL XXX 15 ADANA
|
Meslek: TEKNİK SERVİS
DERINKAN |
Ana ünite : PİONNER 80 PRS BT MonoAmp : Digital Desing Z1 SterioAmp: HERTZ HDP4 Midrange : 2x SV200L Tweeter : 2x Power Bass Spl Subwoofer: 2x Re Audio XXX 15 Akü : 250 A Bosh Akü Kablo :Hes 70mm Streio : USA 5m Alternatör : 200A OPEL ASTRA SEDAN Sen Hayalini Kurarken Ben Yaşarım |
Ana Unite: Deh 9550 BT Component: HERTZ HSK 165 XL Component :Hifonics Atlas 125 rms Sub:Re Audio SXX 15 D4 SubAnfi : Kicker zx 1500.1 CompAnfi Kicker Zx 650.4 Kapasitor: Audiopipe 6 farad Kablo :A.S.S 0 awg A.S.S 200 amp sigorta Akü : 2 x OPTIMA RED TOP http://www.youtube.com/watch?v=OdOXaAuW9Lw Dual re audio xxx Ana ünite : PİONNER 80 PRS BT MonoAmp : Digital Desing Z1 SterioAmp: HERTZ HDP4 Midrange : 2x SV200L Tweeter : 2x Power Bass Spl Subwoofer: 2x Re Audio XXX 15 Akü 3 adet 75a Optima Blue Top Akü Kablo :Hes 70mm Streio : USA 5m Alternatör : 200A OPEL ASTRA SEDAN İNTEL Q9550 CRAZY MODE KULLANMAK BİR AYRICALIKTIR. |
Son Giriş: 2 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 396
İkinci El Bölümü Mesajları: 164
Konularının görüntülenme sayısı: 19.745 (Bu ay: 525)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El