Vodafone Net Başvuru Iptali (yardım lütfen)
Merhabalar bugün telefondan arayarak başvuru yapmıştım vodafone fiber nete fakat sonra vazgeçtim başka bir iss daha uygun geldi onun kurulumunu yaptıracağım için. Başvurumu iptal etmek istiyorum ama müşteri hizmetlerine ulaşamıyorum. Herhangi bir belge göndermedim ya da imzalamadim. Kurulumu yaptirmadigim ve taahhüt imlazamadigim sürece herhangi bir yaptırıma maruz kalmam sanırım değil mi?
KABLONET PİŞMANLIKTIR
Geçen Aralık ayındaki kampanya ile kablonete geçmiştim. Fakat 1 ayin yarısında İnternet kullanamadım. Kullandığım dönemde de o kadar berbattı ki internet rezillikti tamamen. Müşteri hizmetlerinin dünyadan haberleri yok. Kullanıcı adı şifre göndermekten acizler, bilgisizler. Çalıştıkları teknofix mıdır nedir yani bu firma ile ilgili çok şey söylemek isterim ama başıma bela almak istemiyorum, o kadar kötü bir tecrübe oldu ki benim için. Velhasıl uzak durun arkadaşlar.
Vodafone Fiber Vs VDSL2
Binamda vodafone fiber net var. Ayrıca 77mbsye kadar vdsl2 desteği de var. Sizce fiber mi yoksa herhangi bi firmanın vdsl hattı mı?
Apple telefonlarda nfc kullanımı.
Merhabalar apple marka telefon almayi düşünüyorum, 12 ya da 13. Bu telefonlarda nfc özelliği mevcut mu? Şu an ki kullandığım android tabanlı telefonumda kredi kartımı telefona tanimlatip markette vs. kartlı alışverişlerimi hep telefonla yapıyorum mobil temassız ile. Bunu iPhoneda da yapabilir miyim?
EA 45k Hangi bölüm yazılmalı?
|
50 Bin TL Civarı Araç Tavsiyeleriniz Lütfen.
|
...
|
Bu televizyona telefon yansıtmak.
|
Max. 1000 tl sistem tavsiyesi lütfen.
|
Yazıklar olsun!!
|
Son Giriş: 3 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 4 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 413
İkinci El Bölümü Mesajları: 37
Konularının görüntülenme sayısı: 10.155 (Bu ay: 50)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 160 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar