arkadaşlar selamlar,
ben de bu makinelerden almak istiyorum:
Seri-1 (Sadece Espresso ve filtre kahve programı var, süt köpürtücüsü manuel)
Siemens EQ300 3044TL
Philips EP2220 3079TL
Seri-2 (Kendi süt haznesi var ve köpürtücüsü otomatik, farklı içecek programları var ve daha çok kişiselleştirme sunuyor)
Philips EP2231 3770TL (farklı içecek programları yok)
Philips EP3246 4379TL
Seri-3 (seri-2'ye göre daha çok içecek programı var)
Siemens EQ500 5160TL (kendi süt haznesinden sütü çekip, makinenin içinde köpürtüp kahve musluklarından veriyor sütü)
Philips EP4346 5989TL (EQ500'e göre daha çok kişiselleştirme sunuyor ve bence arayüzü daha iyi)
şimdi asıl sormak istediğim şu, seri 1 ile seri 3 arasında 2000TL fark var. aslında temeldeki farklılıkları 3'teki makinelerde içecekler için önceden tanımlı profiller geliyor. ancak bu içecekleri manuel olarak yapmak da pek tabi mümkün. yani bütün diğer değişkenler aynıysa 2000TL fazladan vermeye bence hiç gerek yok.
-1 ve 3 makinelerden alacağımız espresso kalitesi aynı olur mu?
-1 deki manuel süt köpürtücüsüyle 3'ün otomatik köpürtücüsünde elde edeceğimiz sonuçlar çok çok farklı olur mu?
-Seri 2 ve 3 ürünleri arasında süt köpürtücüsünün sütü makinenin dışında ve içinde köpürtme gibi farklılıkları var. Sütün makinenin içine giriyor olması bana daha kötü geliyor. sizce önemli bir detay mı?
bir de bunlardan ayrı olarak başka bir konu da bakım ve temizlik. bu ürünlerin bakım ve temizliği çok önemli. su filtresi siemens'lerde 2 ayda 1 philips'te 3 ayda bir değişmesi gerekiyor. kireç temizleme ve kahve yağı sökücü tabletler kullanarak makineyi sürekli temiz tutmak gerekiyor. Evde sürekli kahve içmeyen biri olarak, sizce portafiltreli bir makine alsam, ayrıca kahve öğütücü alsam (temizliği bakımı daha kolay) daha mantıklı olur mu? Delonghi'nin EC685'i var ama o da 3000TL civarlarında. O kadar para vermişken neden otomatik olmasın diyor insan.
Diğer konuya yazmaya çalıştım ama site sürekli hata verdi dolayısıyla yeni konu açtım :)
Makyajlı W212 E250 ve E250CGI
selamlar,
sahibindende W212 kasa için E250 ve CGI olmak üzere 2 farklı kategori var. CGI'dan bulduğum araçların sahibinden verisine göre tüketimi daha fazla. internette CGI olmayan bir motor göremedim, sahibindende kategorilendirmede mi hata yapılmış acaba? Bir de E250CGI motoru sorunlu bir motor mudur? Motor haricinde makyajlı W212 kasa önerir misiniz? Şehiriçi yaklaşık 9-10LT yakıyor gibi hesapladım.
Mi9 NFC ile Ödeme Problemi
Selamlar, Mi9 telefonumda NFC ile temassız ödeme yapamıyorum. Ödeme yapabilen var mı? Yapıkredi ve Akbank'ın NFC ile ödeme uygulamalarını sayısız farklı POS cihazında denedim. POS cihazına yaklaştırınca makine kısa dıt sesi veriyor. Kredi kartı okutunca biraz daha uzun dıt sesi veriyor. Banka müşteri hizmetlerinden hiçbir şeye ulaşamadım.
aliexpress harman kardon?
|
Youtube Music Aile Aboneliği
|
2 Yıllık VPN hizmetimi paylaşacak biri arıyorum
|
P20 Lite mı Xiaomi Mi Mix 2 mi?
|
Mi Mix 2 mi P20 Lite mı?
|
Acer G277HUsmidp Nasıldır?
|
Tarife Değişikliği Yardım
|
referanslar: Garuda(ep630 satıldı)| Andac664(akg k324p alındı)| HHHMMM(1 aylık rapid premium hesap alındı)|utuman(creative zen x-fi2 alındı)|kronik(8800gt amp satıldı)|resrad(xfx8800gts alındı)|nucLear(Modern Warfare 2, CoD Black Ops, H.A.W.X 2, HomeFront, Crysis 2, Assassins Creed Brotherhood, Bulletstorm, Battlefield 3, Modern Warfare 3 alındı)|osmanhasimcan(Creative Zen X-FI2 satıldı)|cavador(Fiio e5 alındı)|kaiser_q(4850 alındı)|1(xfx 8800gts satıldı)|kasai(a-data 2x2gb 800mhz ram satıldı)|HapLoo(Roccat Kova Mouse alındı)|Xtype34(Sunbeam Core Contact Freezer Alındı)|saameet_06(HIS 4850 satıldı)|15(acer netbook alındı)|MirAccK(Microsoft Sidewinder X6 klavye alındı)|azimbilgisayar(HDD alındı)|DriftRacer(AeroCool Xpredator kasa alındı)|jeopol(1tb disk satıldı)|knnkpln(Xigmatek Thor's Hammer alındı)|svstrgmr(LG Cinema D2342P-PN alındı)|derinkoma (Logitech G35 alındı)|teadrinker(akg k440nc satıldı)|t-genc(sennheise cx400 ii satıldı)|sevann(intel core i5 2500k işlemci alındı)|FoXDiE (wd caviar black 1tb sata 3 disk alındı)|expander_(ue triple fi10 satıldı)|donanimuzmani(GTX 670 alındı)|ulusalonur(microsoft direksiyon alındı)|Ali Arslan(logitech f710 alındı)|H. Upmann(ipod touch 4g satıldı)|Delphi Diesel(Motorola Xoom alındı)|kemal2238(Logitech F710 satıldı)|Mene(Cyborg R.A.T 7 alındı)|edacsac(128gb ssd alındı)[YAKLAŞIK 6425TL İŞLEM HACMİ] |
referanslar: Garuda(ep630 satıldı)| Andac664(akg k324p alındı)| HHHMMM(1 aylık rapid premium hesap alındı)|utuman(creative zen x-fi2 alındı)|kronik(8800gt amp satıldı)|resrad(xfx8800gts alındı)|nucLear(Modern Warfare 2, CoD Black Ops, H.A.W.X 2, HomeFront, Crysis 2, Assassins Creed Brotherhood, Bulletstorm, Battlefield 3, Modern Warfare 3 alındı)|osmanhasimcan(Creative Zen X-FI2 satıldı)|cavador(Fiio e5 alındı)|kaiser_q(4850 alındı)|1(xfx 8800gts satıldı)|kasai(a-data 2x2gb 800mhz ram satıldı)|HapLoo(Roccat Kova Mouse alındı)|Xtype34(Sunbeam Core Contact Freezer Alındı)|saameet_06(HIS 4850 satıldı)|15(acer netbook alındı)|MirAccK(Microsoft Sidewinder X6 klavye alındı)|azimbilgisayar(HDD alındı)|DriftRacer(AeroCool Xpredator kasa alındı)|jeopol(1tb disk satıldı)|knnkpln(Xigmatek Thor's Hammer alındı)|svstrgmr(LG Cinema D2342P-PN alındı)|derinkoma (Logitech G35 alındı)|teadrinker(akg k440nc satıldı)|t-genc(sennheise cx400 ii satıldı)|sevann(intel core i5 2500k işlemci alındı)|FoXDiE (wd caviar black 1tb sata 3 disk alındı)|expander_(ue triple fi10 satıldı)|donanimuzmani(GTX 670 alındı)|ulusalonur(microsoft direksiyon alındı)|Ali Arslan(logitech f710 alındı)|H. Upmann(ipod touch 4g satıldı)|Delphi Diesel(Motorola Xoom alındı)|kemal2238(Logitech F710 satıldı)|Mene(Cyborg R.A.T 7 alındı)|edacsac(128gb ssd alındı)[YAKLAŞIK 6425TL İŞLEM HACMİ] |
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 3.600
İkinci El Bölümü Mesajları: 782
Konularının görüntülenme sayısı: 24.809 (Bu ay: 183)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 297 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware