Ekran Kartı - GPU 12VHPWR Problemi (Çözüldü)
Merhaba,
Kasamda NZXT C750W PSU kullanıyorum. 12 pin girişli bir ekran kartı bağlamak istiyorum. Ekran kartıyla gelen bir 12pin dönüştürücü aparat var fakat bende iki ayrı kablodan gelen değil tek kablodan gelen iki uçlu 6+2 pin pcie var. Bu bağlantı durumu sizce ne kadar sağlıklı olur?
Biraz karmaşık anlatmış olabilirim görsele bakarsanız daha net anlaşılacaktır.
Ekran Kartı Tavsiyesi AMD VS NVIDIA
Merhaba,
Aşağıda bulabildiğim fiyatlar ile birkaç ekran kartı yazacağım sizce en mantıklısı hangisi gibi duruyor?
Sıfır kendi adıma faturalı olarak alırsam;
Gıgabyte Radeon RX 6700 XT Eagle 12GB 192Bit 2581MHz - 10.500 TL
Asus Radeon RX 6700 XT 12GB 192Bit 2433MHz - 10.800 TL
Sapphıre Amd Radeon RX 6750 XT Pulse 12GB 192Bit 2618MHz - 13.000 TL
GIGABYTE RTX 3060Ti Windforce OC 8GB GDDR6 256 Bit - 11.500 TL
Zotac TWIN EDGE RTX 4060TI 8GB GDDR6 128 Bit - 13.000 TL
AMD için; 12GB VRAM sunması ve uzun vadede daha verimli olma ihtimali. Ray Tracing daha iyi olsa güzel olur evet ama bence amd için de ray trace iyi gibi.
NVIDIA için ise DLSS faktörünün olması fakat 8GB VRAM ileriye yönelik endişelendiriyor çünkü zaten geriye dönük oyunlarda amdler de yeterince iyi.
Ek olarak başkası adına faturalı fakat kullanılmamış hazır sistemden çıkma bir sapphire pulse 6700xt var 8.25o tl
Sizin öneriniz ne olurdu?
260 lira dolandırıldım
Gün içerisinde uzun zamandır biriktirdiğim steam bakiyesini nakite çevireyim derken dolandırıldım.
Giden miktar çok yüksek olmasa dahi benim için önemli olan bi miktardı çünkü satıştan gelen 200 lirayla kız arkadaşıma hediye alacaktım...
Stres oldum uyuyamıyorum. Her zaman çok dikkatli bir kişi olmama rağmen, göz göre göre dolandırıldım. Bu da insana ağır gelen hislerden birisi sanırsam.
Jose Saramago - Körlük
Absürt Anakart Sıcaklığı
XP yüklemede pc kapanıyor!
|
İlgi Alanları: Teknolojik Aletler, Kitaplar.
[simage]http://www.veryicon.com/icon/64/Movie & TV/South Park Cartman/Cartman normal head.png[/simage]
|
Son Giriş: 3 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 2 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 326
İkinci El Bölümü Mesajları: 101
Konularının görüntülenme sayısı: 6.233 (Bu ay: 190)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 19 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: İkinci El