Sampiyonlar Ligi Final Maci Bileti
Merhaba , lotaryadan bilet hakki cikip da satmak isteyen varsa PM
Turk Telekom Kablosuz Ev Telefonu (E4)
Bu cihazdan mutlaka aranizda birilerinde vardir. Cihaz eski oldugu icin pil problemi yasadim ve arka kapagi acar acmaz batarya sisti kaldi. Bir cok pil denedik, kimisinin boyutu uymadi, kimisinin - , + konektorleri ters oldugu icin olmadi, bazisinin ise voltaj ve amperi tutmadi
bu pili hic bir yerde bulamiyorum, belli bir servis bilgisine de ulasamadim. Onerilen sey, pilin kasasini saklayip ve kestirip icine uygun bir voltaj pil taktirip konektorlere baglatmak. Zor gibi gorunse de yapan yerler var
yine de eger bulabileniniz varsa (kendi pili ya da uyan bir pil) yardimci olursa sevinirim
Fiber Internet + Telefon
Turk telekom ftth musterisiyim, 3 senedir 79,90 dan kullaniyorum, 100 mbit ve 40 senelik sabit telefon numaramizin tasindigi alo mevcut bu fiyata
akn kalkmadan evvel taahhut uzatarak bu fiyati koruyabildim ancak ay sonunda fiyat avantajim sona erecek
bolgemde turk telekom ve sol altyapilari var ancak arastirmama ragmen mevcut telefon numarami koruyarak hizmet alabilecegim bir ftth secenegi goremedim, binada bakir kablo tesisati yok ,yalnizca daire icine fiber mevcut
yasadigim bu durumu telekoma 159,90 lik yeni fiyati odemeden cozmemin bir yolu var mi ? Buna musade eden, bu imkani saglayan bir ISS ya da internet hizmetini bir paylasimci ISS den alirken ayni zamanda telekom vasitasi ile numarami korumam mumkun mu
Asus RT-N12+ - Yazici Sunucusu / Printer Server
|
Suc Taraftarin
|
Turk Telekom "Green" Bolge
|
|
Kasimpasa Macina Ucretsiz Bilet
|
E-bilet fiyatina Bilet
|
Rize Maci Dogu Alt
|
Meslek: Sigortacilik
Hocam diye hitap edenlere cevap verilmez !!! |
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 5.446
İkinci El Bölümü Mesajları: 100
Konularının görüntülenme sayısı: 18.884 (Bu ay: 177)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 2.461 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar