BRC Sequent 24 Ecu değişimi
Selam Arkadaşlar,
Aracım 2003 model corolla, aracımda BRC Sequent 24 kit var, kablo ve yazılımla ayar kendim yapabiliyorum fakat kit çok eski olduğu için devirlere göre ayar yok, sadece yol ve rolanti devri ile değişim yapabiliyorum. (kullandığım versyon 1.16)
Bu LPG kitinin ECU'sunu kendim değiştirmek istiyorum. Piyasada çıkma Sequent 24 my 11 ecular var, Sadece Ecu değişimi ile bu iş olur mu? My 11 veya Sequent 32 ECU takabilir miyim? Kablolar veya diğer ekipmanlar uyum sağlar mı?
Ustalarımdan yardım!!!
@2A MAVİDENİZLER @2A Mühendislik @2A TEKNİK @ozenclerotogaz @simsekotogazankara
istasyonda LPG dolumu olmuyor, acil yardım
Selam Arkadaşlar,
Araç 2003 corolla ve üzerinde 2007 model BRS sequent 24 var. Bugün gaz nerdeyse bitmek üzere Opet'e gittim. LPG alacaktım, LPG pompası bağlandı ama çok çok yavaş şekilde doluyor, sanki Depo doluda gaz almıyor gibi. 2 dk dolumda sadece 50 kuruş doldu. Ordayken simit depoya bir kaç defa elimle vurdum ama değişen bir şey olmadı. Ayrıca Depo üzerindeki gösterge doğru gösteriyor, yeşilin sonunda yani nerdeyse kırmızıya gelecek. Gösterge doğru gösterdiği için şamandıra sağlam diye düşünüyorum. Niçin gaz dolumu yapmaz anlamadım. Yardım!!!
BRC Sequent 24MY07 kullanan ve Bağlantı kablosu olan var mı?
|
BRC Regülatör bozuk olabilir mi?
Baymak Falke condense servis menüsü girişi lazım
|
|
Buji yağlanması 2003 corolla sedan
|
Baymak Falke condense 28 - sorun var
|
|
Toyota 1.6 2003 - BRC kitXioami mi 5 |
Son Giriş: 24 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 469
İkinci El Bölümü Mesajları: 8
Konularının görüntülenme sayısı: 203.991 (Bu ay: 2.035)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 20 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sıcak Fırsatlar