merhabal arkadaslar 2003 Golf 4 16valve aracların sigortaları Micro - Micro 2 - mini - standart olanlardan hangisi acaba bilgisi olan varsa paylasırsa sevinirim.
selamlar Hyundai 2010 i20 cvvt 1.4 lpg li otomatik arac yağ hangi marka ve model onerirsiniz ?
8 gb ram 256 veya 512 ssd nesli mumkunse yuksek ve ips ekran sonradan ram ssd upgrade edebilecegimiz hangi laptopu onerirsiniz
Merhaba arkadaslar bir sorum olacak . Kendimize ait bazı word üzerinde yapmıs oldugumuz calısmaları sitemizde yayınlamak istiyoruz içerigi bize ait olan yazıların kopyalanıp kullanılmaması için word de hazırladıgımız içeriklerin kopyalanmasını engelleyebilecek sekilde hazırlamanın bir yolu var mıdır ?
Merhaba arkadaslar 16 17 bin lira butcem var zorlamayla oyun cok oynamıyorum ama grafik tasarım video editleme photoshop ve guncel internet ve ofis gibi bircok program kullanıyorum laptop onerilerinizi alabilir miyim dusuncem en az i5 islemci 16 gb ram 500 gb ssd ve en az 11 nesil olmalı uzeri daha iyi ekran kartı 3050 daha iyi sanırım altı icin onerilerinizi alabilirim fikirleriniz degerli benim icin biraz da acil tesekkurler
Polisaj Makinası Önerisi
Cok profesyonel olmayan iş gorecek f/p denilebilecek hangimarka onerirsiniz neye dikkat etmek gerekir ? Fiyat olarak 250-350 TL bandında ne alınabilir ? Max extra, Maxstar , Attlas ,Anadolu strong , deko, pro jcb plus,bulldozer, grazier, gator, impact power, bohrer, staxx power , banco, italy style , assur pro, rowermax, jetta powertools, procat plus, leopard , darweek gibi markalar bu fiyat aralıklarında bilinen sitelerde...Acıkcası arada kendi aracıma yapacagım pasta cila işlemleri için uygun bir makina arıyorum. bilinen ikinci el sitesinde de dewalt ve makita gibi makinaların replikaları satılıyor bu fiyatlara ama kararsız kaldım ne onerirsiniz ?
Aracımın sağ ve sol yanları güneş solmasi ve çizikler nedeniyle boyatacagim boya sonrası ne zaman pasta cila yapılabilir ?
instagram takipci hilesi gercek mi
Merhaba , dh de de var yazmıs bircok kisi ama hepsinin de sayılı mesajları var cok inandırıcı değiller... cok gercekci gorunmuyor instagramda takipci satın almak veya begeni satın alma vaat eden sitelerin gercekligi var mı ? yada resmi yapan bir site var mı ?
evet baslıkta yazdıklarımın hepsinin fazlası var eksigi yok TR nin en iyi altyapısını kullandıkları ve son model modem diye ielttikleri bir yerde ikamet etmekteyim baska alternatifim olmadıgı için ttnet almak zorunda kalmıstım son 10 gundur 25 mbit hız dusumsuz full paket kullandıgım halde 10 gundur 3 4 mbitlere dusuyor cagrı merkezi standart kayıt giriyor sonra 444 0375 otomatik arıyor felan filan yogunluk olmasını anlayabilirim bu gunlerdeki yasaklar nedeniyle cogu kişinin evde olmasından kaynaklanan ancak ben 115 lira 25 mbit oduyor ve hz dusumsuz alıyorsam ve aksamları neti kullanamıyorsam ben boyle interneti napayım dunya ulkelerinin cogu 100mbit/s uzeri ile baglanırken biz 25 mbitleri cok hızlı deyip tonla para odeyip baglanamayan sinir harbi yasayan bir milletiz bişiler değişmeli artık ulkemizde
Alan adıma hosting olmadan mail nasıl alırım?
Merhaba
Alan adıma hosting olmadan mail nasıl alırım? Bilgi verecek arkadaslara tesekkur ederim.
Meslek: Öğretmen
Son Giriş: 2 hafta önce
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.364
İkinci El Bölümü Mesajları: 25
Konularının görüntülenme sayısı: 71.499 (Bu ay: 796)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Konu Dışı / Off Topic