Merhabalar arkadaşlar.
2 sene önce HP Pavilion i5 1050ti oyuncu laptopunu almıştım fakat artık yeni nesil oyunları açmakta zorlanıyor haliyle bilgisayar. Yeni nesilde de beklediğim bir iki oyun var yüksek ayarlarda hakkını vererek oynamak istediğim. Marka takıntım yok, kaliteli olması yeterli.
Bana sistemi güçlü, yeni nesillerde fps problemi yaşatmayacak ve uzun bir süre (bunun gibi 2 senecik olmasın yani ömrü) kullanabileceğim, yaklaşık 10k civarında (1-2 bin az ya da fazla olabilir) bir laptop önerir misiniz?
Çeviri yapmak için...
Vallahi konuyu nereye açacağımı bilemedim. Özellikle böyle bir konuya uygun alt başlık bulamadım Ben de isteğimle alakalı başlıkların olduğu bu forumu seçtim. Yanlışsa affola
Başlıktan da az çok anlaşılacağı gibi, çeviri yapmak istiyorum (ücretli). Anime izlediğim zamanlarda bol bol yapardım, özledim Basit, orta, orta-ileri düzeyde, tercihen İngilizce-Türkçe çeviriler yapmak istiyorum ama işe nereden başlayacağımı bilemedim. Hangi siteler bunun için uygundur, nerelere bakılmalıdır bilmiyorum açıkçası. Biraz araştırma yaptım ama doğru düzgün, güvenilir yerler çıkmıyor pek karşıma. Ben de bu konuda tecrübeli birileri vardır düşüncesiyle buraya geldim.
Var mı tecrübeniz, tavsiyeniz?
|
İsviçre için önerdiğiniz tur firmaları
|
Bilgisayar bir türlü kendine gelemiyor
|
Videolarda ses sorunu
|
Dünya Müzik Festivalleri
|
MP3 bozuldu...
|
The Sims 3 Beta'dan Tam Sürüme (Help Pages)
|
Öyle bir oyun önerin ki...
|
İlgi Alanları: Oyun, çeviri, çizim, dizi vs.
Son Giriş: 4 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 3 yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.349
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 14.515 (Bu ay: 149)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap