Hukuk Fakültesi Devam Zorunluluğu
Herkese selamlar
Doğuş, Türk Alman, Medeniyet, Beykent, Aydın, Bahçeşehir, Maltepe, Gedik, Okan, Sabahattin Zaim, İstatanbul Ticaret, Yeni Yüzyıl, FSM, Bilgi, Altınbaş, Yeditepe, Medipol, Piri Reis Üniversitelerininden birinde okuyan veya bilgisi olan var mı devam zorunluluğu için?
Saygılarımla
Hukuk Fakültesi Devam Zorunluluğu
Herkese selamlar
Öncelikle memurum dgs ile 130. Oldum
İstanbulda yaşıyorum memur olduğumdan dolayı devam zorunluluğu aramayan üniversiteleri arıyorum
İstanbul ve Marmara olmayacaktır sıralamama.
Doğuş, Türk Alman, Medeniyet, Beykent, Aydın, Bahçeşehir, Maltepe, Gedik, Okan, Sabahattin Zaim, İstatanbul Ticaret, Yeni Yüzyıl, FSM, Bilgi, Altınbaş, Yeditepe, Medipol, Piri Reis Üniversitelerini yazmayı düşünüyorum
Bunlardan birinde okuyan veya bilgisi olan var mı devam zorunluluğu için?
Saygılarımla
Land Rover Ağır Bakım
Herkese Merhabalar,
Araç Range Rover l322 Vogue 3.6 tdv8, ağır bakımları yapılmamış bir araç şu anda 220 bin km de.
Ağır bakımda değişmesi gereken parçalar nelerdir veya tecrübeli kişilerin önereceği bilgilere de açığım.
Araç sorunlarıyla nam salmış bir araç olduğu için bütün arıza verebilecek parçaları değiştirip riski olabildiğinde düşürmek istiyoruz.
Ayrıca İstanbulda olmak şartı ile hesaplı Land Rover servisi önerisine de açığım şimdiden teşekkürler,
Ikinci el araba parcası
|
Bogazici kayit sildirme
|
Borusan Servis Geçmişi Öğrenme
|
Deneme lys1 Karekök mü Endemik Mi?
|
Araç Yedek Parça
|
Muayene KM Bilgisi Öğrenme
|
5 parça oyuncak takılır mı?
|
ahmet |
Son Giriş: 20 sa. önce
Son Mesaj Zamanı: geçen hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 132
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 20.570 (Bu ay: 499)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 43 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası