Anakart yardim Arkadaslar
Merhaba mini atx sistem toplucagim asus b460i gaming ve msi h510i pro wifi anakart arasinda kalfim sizce hangisi daha iyidir birde bu kartlarin destwkledigi islemcilere nerden bakabilirim
İkiside 1400 tl sizce hangisi iyidir.
Mini Atx Anakart yardim.
Merhabalar mini atx bir anakart alcam asus b460i plus asus b460i gaming ve msi b450i anakartlari arasinda kaldim asuslarin ram hizi 2933 msi ninki 3400 simdi asus alsam asus anakarta en fazla 3000mhz rammi takabilirim bu ram hizi olayi kafami katistirdim aralarinda en fazla 150 lira fark var msi 1350 tl asus gaming 1400 tl plus modeli 1250 lira sizce hangisini almaliyim hangisi daha iyidir ramde alicam 3600 mhz alicaktim ama asuslar 2933 mhz destekliyormus orda kafam katisti 3600 ram yada 3200 veya 3000 mhz ram alsam caliatirmazmi param bosa gitmesin.
Amazon.de hoparlör yardım.
merhaba arkadaslar amazon.de de 2 ay once kara cumada hoparlor aldım 2 gunde gönderdiler turkıyede gumruge gırdı gumrukten dhl firması aldı kargomu 2 aydır bekletıyolardı dun aradım kargomu nıye gondermıyosunuz 2 ay oldu dedım dhl ye sıze mesaj gonderdık gormemıssınız o mesajla onay vercektınız dedı bana mesaj falan gelmedı postama baktım sonra bız onayınızı alıyoruz burdan paketınız sıze gonderılcek dedıler tamam dedım.bugun mesaj attı dhl kargonuza 250 lira gümrük vergisi çıkmıştır odemeden kargoyu teslım etmeyız diye bu nedir şimdi ben amazondan aldım urunu kargo parası vegı vs hepsını alırken otamatık cektı amazon daha oncede alısverıs yaptım bana boyle bır vergi cıkartmadılar hic neyın nesı bu vergi bilenler varsa yardım etsınler odemek ıstemıyorum havadan vergi yazıyolar 2 ayda beklettıler kargomu aramasam dahada beklıcektı herhalde.
Eskiden izledigim cok komik bir kungfu filmi vardi bir ara cok fena sarmistim kungfu filmlerini baya cok izlemistim cd aliyodum sokak saticilarinsan onlarin icinden cikmisti iamini bir turlu hatirlayamadim i ternwttede bulamadim.sadecw bir kac sahnesini hatirliyorum chackie chan basrolde diye hatirliyorum ama olmayadabilir.Simdi bir kungfu egitimi veren yerde yasiyolardi ogrenvilerdi basrol artis kungfusu cok iyiydi ama hep kaciyodu derslerden gidiyodu agac altinda falan kamasutra kitabi vardi onlari okuypdu hep birde korkak arkadasi vardi onu hep takip ediyodu dayak falan yiyodu sirekli.filmin sonunda bunlar bir tarikatla dovusuyolardi tarikatin basi buyucuydu degisik degisik adamlar cagiriyodu buyuyle bizim basrolle dovusuyodu hic hasar almiyodu baya dovuyodu bizimkini sonra bizimki elindeki kamasutra kitabini atiyodu buyucunun eline herif kitaptakileri gorunce meditasyonu bozuluyodu dayak yemeye basliyodu sonra gene buyucu kendini toparlayip gene dovmeye basliyodu bizim basrolu en sonunda yanlarinda kiz vardi bizim basrol kizi tutup buyucuye ustunu soyup goguslerini gosteriyodu buyucu bunu gorunce ne buyu kaliyodu ne meditasyon mala bagliyodu bizim basrolde tokatliyodu buyucuyu film boyle bitiyodu😁😁izleyen varsa ismini bilen yazarsa sevinirim guzel filmdi 😁😁
AMD KASA TOPLAMA ANAKART YARDIM.
|
|
Son Giriş: geçen yıl
Son Mesaj Zamanı: geçen yıl
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 282
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 3.193 (Bu ay: 55)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 56 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Donanım / Hardware